Asigurări

Persoanele cu dizabilităţi din Vrancea, aflate în căutarea unui loc de muncă, vor primi vouchere în cuantum de până la 5.000 euro, ca să își poată achiziționa echipamente cu care să poată munci.

Scris de: Adisa Codruț       21 noi, 20:04

Conf dr Victor Costache, actualul ministru al Sănătății, arăta, în urmă cu ceva timp, că e anormal să nu se poată face programe de rezidențiat în spitale private atâta timp cât acestea au angajate full time cadre universitare cu mare experiență.

Scris de: Dana Lascu       21 noi, 17:00

Actualul ministru al Sănătății, conf dr Victor Costache explica, la Interviurile DC Medical, că multe dintre operațiile realizate în străinătate pot fi făcute în sistemul privat din România, pe bani mai puțini, dar că există interese ca pacienții români să fie trimiși...

Scris de: Dana Lascu       21 noi, 14:00

Actualul ministru al Sănătății, conf dr Victor Costache, arăta, cu ceva timp în urmă, la Interviurile DC Medical, de unde pleacă marile probleme ale sistemului sanitar românesc.

Scris de: Dana Lascu       21 noi, 12:40

În județul Alba lipsesc medici de familie din aproape o cincime din comune. O situație deficitară se înregistrează și în câteva orașe.

Scris de: Adisa Codruț       19 noi, 19:02

Un nou cabinet de cardiologie a fost inaugurat marţi, la Braşov, în cadrul Ambulatoriului Spitalului de Pneumoftiziologie, care beneficiază de aparatură modernă de specialitate, în valoare de peste 150.000 de lei, achiziţionată cu fonduri de la Consiliul Judeţean.

Scris de: Adisa Codruț       19 noi, 17:38

Uniunea TESA cere Guvernului Orban introducerea tuturor categoriilor de personal din spitale în aceeași Anexă a Legii salarizării, pentru că departajarea lor a dus la majorarea salariilor doar pentru unele categorii de personal, nu pentru toate.

Scris de: Dana Lascu       19 noi, 17:05

Directorul Casei de Asigurări Mureș de Sănătate Rodica Biro susţine că numărul pacienţilor cu diabet zaharat crește în fiecare an.

Scris de: Adisa Codruț       19 noi, 16:50

DSP Brașov a cerut Ministerului Sănătății 111 doze de vaccin împotriva hepatitei vitale A.

Scris de: Adisa Codruț       19 noi, 16:33

Adela Cojan a fost numită în funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Scris de: Adisa Codruț       18 noi, 22:38

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunţat, joi, semnarea unui acord-cadru pentru o perioadă de trei ani, în baza căruia vor fi reluate tipărirea şi distribuţia de carduri europene de sănătate începând cu data de 15 noiembrie.

Scris de: Adisa Codruț       14 noi, 19:31

Ministerul Sănătății va organiza duminică, 8 decembrie 2019 concursul de intrare în REZIDENȚIAT 2019 în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Ultimul anunț

Scris de: Dana Lascu       14 noi, 13:12

Pacienții cu afecțiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale și tratamente personalizate, a anunțat președintele CNAS, Vasile Ciurchea.

Scris de: Dana Lascu       12 noi, 15:20

Ministerul Sănătății a retras astăzi din procesul de dezbatere publică sau avizare interministerială un număr de 28 acte normative. „Trebuie reanalizate”, a spus ministrul Victor Costache, care a dat un singur exemplu de astfel de proiect.

Scris de: Adisa Codruț       12 noi, 14:02

Preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea, a declarat că trebuie găsite soluţii pentru a asigura pacienţilor "un acces cât mai facil la servicii medicale".

Scris de: Adisa Codruț       11 noi, 16:32

DNA a redeschis un dosar penal privind nereguli la plata unor lucrări şi servicii la Spitalul Gomoiu din București.

Scris de: Adisa Codruț       08 noi, 22:33

Organizaţia Salvaţi Copiii cere Guvernului abrogarea urgentă a prevederilor în baza cărora au fost comasate Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţii cu Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

Scris de: Adisa Codruț       08 noi, 21:02

Medici din Târgu-Mureş contestă propunerea lansată în dezbatere publică de Sorina Pintea prin care urgenţele medicale din judeţele Harghita şi Covasna ar urma să fie arondate Braşovului.

Scris de: Adisa Codruț       08 noi, 17:33

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Rodica Nassar a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţie.

Scris de: Adisa Codruț       05 noi, 19:50

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman a rămas fără conducere după ce fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a emis un ordin prin care Cristian Popescu a fost revocat din funcţia de manager.

Scris de: Adisa Codruț       05 noi, 19:10

Conducerea Spitalului Judeţean din Focşani susţin că au fost respectate "regulile de igienă" în timpul vizitei efectuate de fostul premier, Viorica Dăncilă.

Scris de: Adisa Codruț       05 noi, 17:12

2.000 de viitori părinți au urmat cursurile "Școala Părinților" organizate în patru maternități din București.

Scris de: Adisa Codruț       05 noi, 16:18

După ce a depus jurământul în fața Președintelui Klaus Iohannis, Conf dr Victor Costache este noul ministru al Sănătății. Cel mai probabil mâine el va prelua mandatul de la fostul ministru, Sorina Pintea.

Scris de: Dana Lascu       04 noi, 22:34

Prof univ dr Alina Tănase a fost schimbata luni, 4 noiembrie, din funcția de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni.

Scris de: Adisa Codruț       04 noi, 18:39

Acceleratorul nou pentru radioterapie de la Institutul Oncologic Bucureşti, cumpărat printr-un acord cu Banca Mondială, se află în perioada de probe.

Scris de: Adisa Codruț       04 noi, 17:11

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a numit-o astăzi pe Adriana Cotel manager interimar la Institutul Clinic Fundeni. Dr Alina Tănase, cea care asigura interimatul, se reîntoarce în Secția de Transplant Medular a Institutului. 

Scris de: Dana Lascu       04 noi, 15:59

UPDATE: După ce a fost semnat sâmbătă noaptea, de sindicate și Ministerul Sănătății, contractul Colectiv de Muncă din Sănătate a fost înregistrat, astăzi, la Ministerul Muncii, anunță Sanitas. Contractul, link direct. 

Scris de: Dana Lascu       04 noi, 15:33

Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, spune că nu sunt șanse că până anul viitor să fie votat  proiectul de lege care ar urma să modifice modul în care sunt aleși cei care conduc Colegiul Medicilor și colegiile locale. 

Scris de: Dana Lascu       03 noi, 20:47

Sâmbătă noaptea, sindicatele și Ministerul Sănătății au reușit, după doi ani și șapte luni de negocieri, să semneze contractul colectiv de muncă pe Sănătate.

Scris de: Dana Lascu       03 noi, 12:59

Sâmbătă noaptea, după doi ani și șapte luni de negocieri, sindicatele din Sănătate și Ministerul Sănătății au semnat contractul colectiv de muncă.

Scris de: Dana Lascu       03 noi, 02:36

Click pentru a naviga in paginile din categoria ASIGURăRIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.22