Asigurări

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Adrian Gheorghe, a recunoscut într-o conferință de presă că anul acesta bugetul pentru programele naționale de sănătate este mai mic.

Scris de: Angela Sabău       28 apr, 14:26

Conferința de presă susținută de președintele CNAS, Adrian Gheorghe, va fi transmisă de DC Medical, de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       28 apr, 09:51

Luni, 26 aprilie 2021, ora 10:00, la sediul MS, Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății va susține o conferință de presă, alături de conducerea Universității Tehnice de Construcții București privind semnarea unui parteneriat pentru evaluare tehnică a spitalelor de risc seismic, eficiență energetică...

Scris de: Dana Lascu       26 apr, 10:04

Autoritățile au decis ca alocația pentru hrana pacienților să se dubleze din luna mai.

Scris de: DCMedical Team       22 apr, 10:47

Întrevedere între președintele Comisiei de sănătate din Senat, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, cu președintele pentru relații externe ARPIM, Ioana Bianchi, pentru Planul național de diagnostic precoce a cancerului.

Scris de: Dana Lascu       21 apr, 18:37

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății va susține astăzi o conferință de presă, 21 aprilie a.c., orele 19.30, o conferință de presă la preluarea mandatului. 

Scris de: Dana Lascu       21 apr, 16:52

Premierul Florin Vasile Cîțu, ministru interimar al Sănătății, a semnat astăzi, 19 aprilie 2021, Ordinul ministrului Sănătății nr. 526/19.04.2021 privind constituirea Comisiei pentru verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19. 

Scris de: Dana Lascu       19 apr, 21:05

Un incendiu a izbucnit vineri seara, 16 aprilie, la secția Ortopedie a Spitalului Municipal Bacău.

Scris de: DCMedical Team       16 apr, 21:59

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății. 

Scris de: Dana Lascu       14 apr, 13:11

Decizia premierului Florin Cîțu de eliberare a Andreei Moldovan din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Scris de: Dana Lascu       14 apr, 12:09

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și secretarul său de stat Andreea Moldolvan sunt revocați din funcție de premierul Florin Cîțu.

Scris de: Dana Lascu       14 apr, 11:16

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că Bucureștiul nu se carantinează de Paști, el adăugând că prin ordinul publicat în Monitorul Oficial „doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localități”.

Scris de: Dana Lascu       14 apr, 08:52

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a ținut marți, 13 aprilie, o conferință de presă despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș din București.

Scris de: Florina Pop       13 apr, 17:40

Ministerul Sănătății anunță, într-un comunicat, cum și când s-a decis ca unitatea medicală să fie transformată în spital COVID. DE asemenea, precizează  că din cei 105 pacienți care erau internați în Spitalul Foișor, doar 3 erau la ATI.

Scris de: Dana Lascu       10 apr, 04:47

Ministerul Sănătății a reacționat după ce Corpul de Control a sesizat Parchetul. Într-un comunicat de presă transmite că Ștefan Voinea, consilier onorific al ministrului, avea dreptul să acceseze RENV.

Scris de: DCMedical Team       09 apr, 18:05

CNAS explică ce trebuie să faci dacă nu ești angajat și vrei să te asiguri pentru concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate:

Scris de: Dana Lascu       07 apr, 20:44

Universitățile de medicină și farmacie reunite în Alianța G6-UMF propun ca rezidențiatul să fie organizat chiar de respectivele instituții de învățământ superior, prin trecerea acestui program de la Ministerul Sănătății la Ministerul Educației.

Scris de: Dana Lascu       07 apr, 20:03

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) explică ce trebuie să facă tinerii care au împlinit 18 ani, dar sunt în continuare elevi/studenți, ca să aibă în continuare calitatea de asigurat de sănătate. 

Scris de: Dana Lascu       05 apr, 16:48

Nelu Tătaru, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, consideră că 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta în funcțiile pe care le ocupă.

Scris de: DCMedical Team       05 apr, 12:53

Colegiul Farmaciștilor din București și Colegiul Farmaciștilor din Cluj i-au trimis ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, un memoriu în care îi atrag atenția că degeaba a dat Guvernul Ordonanță de Urgență prin care decide să se facă testare și vaccinare în farmacii, pentru că LEGAL,...

Scris de: Dana Lascu       31 Martie, 22:43

Ce faci dacă ți-ai pierdut cadrul de sănătate, ți-a fost furat sau ți-ai schimbat numele? Iată cum poți obține un nou card: 

Scris de: Dana Lascu       30 Martie, 21:46

Un Centru mobil de instruire a populaţiei pentru răspuns la situaţii de urgenţă, în valoare de circa 435.000 de euro, a fost achiziţionat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Scris de: Adisa Codruț       30 Martie, 12:41

Reprezentanții Colegiului Medicilor din România (CMR) sunt revoltați de modul în care au decurs așa-zisele negocieri cu CNAS: în trei ore au fost lăsați doar să-și spună propunerile, după care întâlnirea s-a încheiat. 

Scris de: Dana Lascu       29 Martie, 23:31

CNAS anunță reglementări în sistemul de sănătate, aplicabile în trimestrul II al anului 2021, legate de consultațiile medicale la distanță, de abilitarea medicilor de familie de a emite rețete pentru pacienții cronici și de a iniția tratamente și în absența scrisorii medicale, dar și lista cu...

Scris de: Dana Lascu       29 Martie, 18:16

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a recunoscut că a greșit după ce a fost filmat fără mască în Parlament. 

Scris de: Dana Lascu       29 Martie, 17:59

CNAS anunță că începând cu data de 1 aprilie 2021, asigurații vor avea posibilitatea să ridice medicamentele prescrise de la orice farmacie din țară, indiferent dacă aceasta se află sau nu în relație contractuală cu aceeași casă de asigurări de sănătate cu care este și medicul prescriptor. 

Scris de: Dana Lascu       28 Martie, 20:18

CNAS a anunțat că va prelungi valabilitatea contractelor cost-volum-rezultat în baza cărora pacienții cu hepatită C beneficiază de tratamentele fără interferon,  de la data de 31 martie 2021 până la 30 iunie 2021.

Scris de: Dana Lascu       26 Martie, 21:18

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, recunoaște că testarea în școli este jenantă, după ce într-o lună și jumătate s-au făcut 19.000 de teste din peste un milion disponibile. El a cerut teste pe bază de salivă, non-invazive, dar Ministerul Sănătății tot „caută o soluție”. 

Scris de: Dana Lascu       23 Martie, 23:41

Reprezentanții CNAS epxlică cum se poate asigura în sistemul de asigurări sociale de sănătate o persoană care nu este angajată cu forme legale (contract de muncă/colaborare). 

Scris de: Dana Lascu       23 Martie, 18:22

Conducerea Ministerului Sănătății a aprobat noile tematici și bibliografii pentru concursul de intrare în rezidențiat.

Scris de: Florina Pop       23 Martie, 16:25

Click pentru a naviga in paginile din categoria ASIGURăRIurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy