Asigurări

Deputatul Florin Buicu spune că Guvernul Minciună PNL- PD-L „a uitat” să dea spitalelor publice banii pentru majorările salariale de la 1 ianuarie 2020.

Scris de: Dana Lascu       21 feb, 07:51

Guvernul liberal recomandă Parlamentului să nu  interzică reclamele și sponsorizările industriei de tutun, din motive economice, și nici nu vrea să dea banii din taxele pe țigări direct la Sănătate. Gurile rele spun că e interesul unui anume deputat, liberal și el

Scris de: Dana Lascu       20 feb, 17:57

Peste jumătate dintre respondenții unui sondaj au spus că nu au asigurare privată de sănătate și nici nu doresc să își facă una. De ce sunt împotrivă

Scris de: Dana Lascu       20 feb, 11:54

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a explicat astăzi, în fața parlamentarilor, că de când este ministru a operat 38 de pacienți, în weekendurile sale libere. 

Scris de: Dana Lascu       19 feb, 18:36

Avocatul Poporului, Renate Weber spune că a atacat la Curtea Constituțională Ordonanța de liberalizare a programelor naționale pentru că statul poate să asigurre servicii medicale doar în spitalele publice, nu și private.

Scris de: Dana Lascu       19 feb, 17:28

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a anunțat că în ceea ce privește taxa de clawback „s-a agreat o formulă de calcul care urmează să fie pusă în practică”

Scris de: Dana Lascu       19 feb, 15:04

În timpul audierilor ministrului propus al Sănătății a primit o întrebare din partea deputatului Cristina Dumitrache.

Scris de: Adisa Codruț       19 feb, 13:22

Dr Victor Costache a primit aviz negativ de la comisiile de Sănătate din Parlament. El a fost audiat pentru un nou mandat la Ministerul Sănătății

Scris de: Dana Lascu       19 feb, 13:00

Emanuel Ungureanu și Victor Costache au clarificat chestiunea legată de un mail trimis de ministrul Sănătății, scurs în media. 

Scris de: Adisa Codruț       19 feb, 12:58

Ministrul Sănătății, Victor Costache, audiat în Parlament pentru un nou mandat, a spus că va modifica legea malpraxisului pentru că medicii au ajuns să facă medicină defensivă de teama unui proces.

Scris de: Dana Lascu       19 feb, 11:27

Ministrul propus al Sănătății Victor Costache a fost audiat miercuri, 19 februarie, în Parlament.

Scris de: Adisa Codruț       19 feb, 10:41

Distribuirea medicilor de familie în România este deficitară: sunt peste 300 de comune fără medic de familie, iar 1.414 de localități sunt prea puțini pentru numărul de pacienți

Scris de: Adisa Codruț       18 feb, 19:48

România nu are nevoie de spitalele regionale, a subliniat Dr Dan Perețianu, la Interviurile DC News și DC Medical. Construirea lor va lovi în celelalte

Scris de: Dana Lascu       18 feb, 16:39

Dr Dan Perețianu spune că atunci când a fost creat sistemul asigurărilor sociale de sănătate, modelul a fost bun, doar că a fost modificat până când am ajuns să nu avem, de fapt, așa ceva.

Scris de: Dana Lascu       18 feb, 14:20

În România nu există deficit de doctori, și o afirm cu datele în față, a subliniat dr Dan Perețianu, la Interviurile DC News și DC Medical. Problema e cu totul alta

Scris de: Dana Lascu       18 feb, 12:22

Situația de la Floreasca, unde procurorii cercetează acuzațiile unui medic care a încercat să-și cumpere postul, nu pare a fi singulară. Fenomenul nu se limitează la spitalele universitare. Mii de medici specialiști, care au terminat rezidențiatul în 2019, nu au încă un loc de...

Scris de: Dana Lascu       15 feb, 16:14

Dr Horațiu Moldovan a explicat, exclusiv la Interviurile DC Medical, care sunt exact pacienții care vor ajunge la spitale private, prin programele naționale și acțiunile prioritare. „Nu orice pacient căzut pe stradă, ci doar cei cu anumite patologii”

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 22:35

După cazul copilului decedat după ce a făcut anestezie generală la Pitești, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) face precizări importante privind modul în care sunt legiferate activitățiile de anestezie: 

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 15:14

Secretarul de stat dr Horațiu Moldovan a explicat, EXCLUSIV la DC Medical, că spitalele private și cele de stat își vor împărți altfel pacienții. „Toată lumea va avea de câștigat”

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 14:41

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a explicat la DC Medical care sunt sursele de finanțare ale celor două programe naționale pilot, pe cancer și boli cardiovasculare.

Scris de: Florina Pop       13 feb, 20:30

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a explicat, detaliat, ce noutăți aduce noua ordonanță din sănătate.

Scris de: Florina Pop       13 feb, 16:43

Ordonanța de urgență (OUG) privind liberalizarea programelor naționale de sănătate și lărgirea accesului pacienților la furnizorii de servicii publici și privați, a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Iată ce prevede exact:

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 23:15

Costuri ascunse: deși au asigurare medicală, 20% dintre pacienții americani care fac o operație la spital primesc, la final, o „factură surpriză” de mii de dolari. 

Scris de: Dana Lascu       11 feb, 22:34

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat marți, 11 februarie că nu se află în conflict de interese cum a fost acuzat.

Scris de: Adisa Codruț       11 feb, 18:03

Pacienți, medici și asistente de la Spitalul Județean Sibiu și-au manifestat nemulțumirea că primesc cearșafuri rupte de la spălătoria unității medicale.

Scris de: Adisa Codruț       11 feb, 17:21

Ministerul Sănătății va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporală, aceastea nefiind actualizate din anul 2007.

Scris de: Dana Lascu       11 feb, 16:08

Spitalul Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, Covasna, a anunțat, pe Facbeook, că a oprit accesul vizitatorilor în toate secțiile.

11 feb, 15:23

La Turul I al alegerilor pentru funcția de rector al UMF Carol Davila, prof dr Viorel Jinga a obținut majoritatea voturilor, în fața contracandidatului său prof dr Adrian Streinu-Cercel. 

Scris de: Dana Lascu       10 feb, 17:14

Un medic de familie din Marea Britanie a fost închis după ce a agresat sexual 24 de femei.

Scris de: Adisa Codruț       07 feb, 23:12

Victor Ponta a scris pe rețelele sociale că OUG pe sănătate a Guvernului Orban nu va intra în vigoare întrucât este ilegală. A publicat un document în acest sens. 

Scris de: Adisa Codruț       07 feb, 22:41

Click pentru a naviga in paginile din categoria ASIGURăRIurmatoarea

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25