Asigurări

Ministrul Sănătăţii spune că proiectul privind interzicerea materialelor publicitare legate de produse pentru bebeluși se află în dezbatere publică și este negociat cu producătorii din România.

Scris de: Adisa Codruț       20 sep, 19:09

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, 20 septembrie, că se gândeşte la posibilitatea de relocare a pacienţilor de la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Scris de: Adisa Codruț       20 sep, 14:42

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort, joi dimineața, 19 septembrie, în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Poliția a deschis un dosar penal.

Scris de: Adisa Codruț       19 sep, 13:24

New York a devenit marţi, 17 septembrie, al doilea stat din SUA, după Michigan, care a interzis comercializarea ţigărilor electronice cu arome.

Scris de: Adisa Codruț       18 sep, 12:55

Autorități pentru siguranţă alimentară din oraşul vietnamez Ho Chi Minh le-au cerut localnicilor să nu mai mănânce carne de câine.

Scris de: Adisa Codruț       16 sep, 13:56

Un Proiect de lege care a fost aprobat deja de Senat și are aviz favorabil de la comisiile de specialitate din Camera Deputaților, urmând a fi votat în plen, prevede extinderea categoriilor de persoane care au acces la servicii medicale gratuite, dar și scutirea altora de la...

Scris de: Dana Lascu       14 sep, 15:45

Spitalul Militar din București împlinește vineri, 13 septembrie, 188 de ani. În 1895 era primul spital european dotat cu lumină electrică și spălătorie cu aburi.

Scris de: Adisa Codruț       13 sep, 20:51

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care se creează baza pentru reorganizarea sistemului transfuzional din România.

Scris de: Adisa Codruț       12 sep, 16:59

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi că în ultimele două luni a primit reacţii favorabile din partea Uniunii Europene faţă de proiectele depuse de ministerul pe care îl conduce.

Scris de: Adisa Codruț       12 sep, 16:42

Primarul Capitalei, Gabriela Firea cere Guvernulu să fie triplate amenzile pentru deținătorii de terenuri care nu curăță ambrozia, după ce a constatat că zilnic vin pacienți la camerele de gardă ale spitalelor bucureștene și că „mii de bucureșteni se îmbolnăvesc anual din cauza...

Scris de: Dana Lascu       11 sep, 20:45

Rezidenții care doresc să-și schimbe centrul de pregătire mai au timp până pe 16 septembrie (inclusiv) ca să depună dosarele cu documentele la direcțiile de sănătate publică. Atenție, însă, solicitarea pentru obținerea avizului conducerii UMF Carol Davila din București poate fi...

Scris de: Dana Lascu       10 sep, 18:09

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat luni, 9 septembrie, în urma vizitei la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Sighetu Marmației că spațiile de cazare ale pacienților sunt ”cele mai proaste”.

Scris de: Adisa Codruț       09 sep, 18:38

În județul Cluj, 9 unități de învățământ din orașe și 69 din comune nu au primit aviz sanitar pentru începerea noului an școlar.

Scris de: Adisa Codruț       08 sep, 16:41

Heliportul din Jibou, Sălaj, care va deservi județele vecine va fi inaugurat marți, 10 septembrie. Raed Arafat și-a anunțat prezența.

Scris de: Adisa Codruț       08 sep, 14:43

Bugetul Casei Județene de Sănătate Suceava a fost suplimentat cu 21,7 milioane de lei în urma rectificării bugetare primite de CNAS.

Scris de: Adisa Codruț       06 sep, 15:06

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, joi, 5 septembrie, la inaugurarea spitalului de la Mioveni, că România va avea spitale regionale finalizate în 7 ani. 

Scris de: Adisa Codruț       05 sep, 16:12

Expertizele, constatările și prestațiile medico-legale ar putea fi actualizate, conform unui proiect de Hotărâre al Guvernului pus în dezbatere publică.

Scris de: Adisa Codruț       05 sep, 15:48

Direcția de Sănătate Publică face verificări la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, a declarat astăzi ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Totodată, ea a subliniat, din nou, că va merge personal în control, la unitatea medicală, așa cum avea deja programat. 

04 sep, 11:28

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a vizitat luni, 2 septembrie, Spitalul de Psihiatrie Cronici Poiana Mare din județul Dolj. Unitatea va reprimi statutul de maximă siguranță.

Scris de: Adisa Codruț       02 sep, 15:13

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a investit din propriile venituri circa 400.000 de lei pentru modernizarea Laboratorului de Diagnostic și Investigare.

Scris de: Dana Lascu       28 aug, 17:12

Întrebată de un cititor medic de ce unii manageri nu vor să dea vouchere de vacanță în spitale, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a arătat, la DC News și DC Medical, că teoretic ele pot fi date, dar că decizia este a conducerilor spitalelor, nu ale Ministerului. Ba chiar a...

Scris de: Dana Lascu       28 aug, 07:18

Vorbind despre responsabilitățile pe care le au angajații din diverse paliere ale sistemului sanitar, ministrul Sănătății, Sorina Pintea a explicat astăzi, la DC News și DC Medical, pentru ce se vor da cele mai mari amenzi – de până la 100.000 de lei. Guvernul a adoptat o...

Scris de: Dana Lascu       27 aug, 19:18

Cuantumul amenzilor aplicate de inspectorii sanitari în unitățile sanitare pentru nerespectarea standardelor și criteriilor care au caracter obligatoriu în domeniul sănătății va fi dublat printr-o hotărâre care va fi aprobată în ședința de astăzi a Guvernului, a anunțat...

Scris de: Dana Lascu       27 aug, 14:55

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, EXCLUSIV la DC News și DC Medical, o modificare extrem de importantă pe care intenționează să o facă de la 1 ianuarie, în programul de rezidențiat. Ea a spus că și spitalele care nu sunt din centrele universitare, dar și cele private, vor...

Scris de: Dana Lascu       27 aug, 12:40

ANUNȚ EDIȚIE SPECIALĂ: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va răspunde mâine, marți, 27 august, de la ora 11.00, în direct, într-o ediție specială, întrebărilor puse de cititorii DC News și DC Medical. Dacă vreți să aflați răspunsuri la problemele legate de sistemul...

Scris de: Dana Lascu       26 aug, 10:28

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au anunțat unitățile medicale la care puteți apela pentru urgențe în zilele de 15 și 16 august.

Scris de: Adisa Codruț       15 aug, 17:03

Şase cabinete din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria vor fi dotate cu echipamente medicale cu 3,79 milioane de lei, bani europeni.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 19:32

Plicurile pentru ofertele actualizării studiului de fezabilitate pentru construcția noului spital județean din Sibiu se vor deschide pe 21 august.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 18:38

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a încheiat contractarea furnizorilor de servicii, medicamente şi dispozitive medicale. Normele de aplicare a contractului-cadru sunt valabile 2 ani.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 16:46

Directorul Spitalului Judeţean din Sibiu, Cornel Benchea, declară că niciun pacient nu i s-a plâns că ar fi dat şpagă vreunui angajat al unității medicale.

Scris de: Adisa Codruț       10 aug, 16:25

Click pentru a naviga in paginile din categoria ASIGURăRIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27