Atenție! Simptomele COVID-19 se MODIFICĂ! Probleme digestive, noua manifestare

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Simptomele COVID-19 și ordinea în care apar ele pare să se modifice din nou. Dacă întâi se credea că temperatura ridicată este primul semn, urmat de lipsa gustului și a mirosului, acum din ce în ce mai frecvent pacienții spun că au un un alte simptome, de data aceasta digestive!

Simptomele COVID 19 își schimbă ordinea și importanța, ceea ce îi poate pune în dificultate pe medici, iar pierderea gustului și pierderea mirosului, semn clar de COVID-19 apar acum mult mai târziu. 

Cele mai noi simptome de COVID: tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree, arată medicii. 

„Apar tot mai mulți pacienți cu tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree. Foarte mulți dintre pacienți, sau persoane în general încep să consume foarte multe suplimente nutritive, tot felul de coenzime, tot felul de vitamine, în speranța că nu se vor infecta și cred că și aceasta face parte din patologia nouă pe care o întâlnim acum, de aceste simptome digestive noi care apar tot mai des la pacienți”, a spus Voichița Lăzureanu, șef secție de boli infecțioase Timișoara, în exclusivitate la Antena 3.

Până acum, majoritatea persoanelor bolnave de coronavirus au avut ce puțin unul dintre simptomele considerate cheie: temperatură ridicată, tuse persistentă uscată, pierderea sau modificarea simțului mirosului și/sau al gustului, dificultăți de respirație și mai nou, tulburări digestive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel