Atenție! Simptomele COVID-19 se MODIFICĂ! Probleme digestive, noua manifestare

Dana Lascu / 01 noi 2020 / 20:27
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Simptomele COVID-19 și ordinea în care apar ele pare să se modifice din nou. Dacă întâi se credea că temperatura ridicată este primul semn, urmat de lipsa gustului și a mirosului, acum din ce în ce mai frecvent pacienții spun că au un un alte simptome, de data aceasta digestive!

Simptomele COVID 19 își schimbă ordinea și importanța, ceea ce îi poate pune în dificultate pe medici, iar pierderea gustului și pierderea mirosului, semn clar de COVID-19 apar acum mult mai târziu. 

Cele mai noi simptome de COVID: tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree, arată medicii. 

„Apar tot mai mulți pacienți cu tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree. Foarte mulți dintre pacienți, sau persoane în general încep să consume foarte multe suplimente nutritive, tot felul de coenzime, tot felul de vitamine, în speranța că nu se vor infecta și cred că și aceasta face parte din patologia nouă pe care o întâlnim acum, de aceste simptome digestive noi care apar tot mai des la pacienți”, a spus Voichița Lăzureanu, șef secție de boli infecțioase Timișoara, în exclusivitate la Antena 3.

Până acum, majoritatea persoanelor bolnave de coronavirus au avut ce puțin unul dintre simptomele considerate cheie: temperatură ridicată, tuse persistentă uscată, pierderea sau modificarea simțului mirosului și/sau al gustului, dificultăți de respirație și mai nou, tulburări digestive.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy