Bărbat ajuns la spital cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului, în urma unui incendiu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Arsuri
Arsuri

Un bărbat din Giurgiu a ajuns la spital cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului, după ce casa lui a fost cuprinsă de flăcări.

Un bărbat de 58 de ani, din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti cu arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa.

După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Pompierii au ajuns la fața locului pentru stingerea incendiului. „Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului şi în interiorul locuinţei, iar în imobil a fost găsit un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, motiv pentru care a fost necesară şi prezenţa unui echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, citează agerpre.ro.

În urma cercetărilor, cauza probabilă a incendiului este efectul termic cauzat de acumularea de căldură de la sobă şi cantitatea mare de material combustibil aflat în apropierea acesteia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel