Băutura pe care să o bei seara pentru un ten luminos dimineața

Pe lângă o hidratare corespunzătoare și creme, ar fi bine să avem grijă de tenul nostru și prin alte metode. Spre exemplu, să consumăm zilnic alimente cu rol antiinflamator.  

Unul dintre cele mai puternice alimente antiinflamatoare este turmericul, spune Kulreet Chaudhary, medic neurolog și specialist în medicina integrativă.

Ea recomandă să bem în fiecare seară  această băutură caldă - „golden milk”- laptele auriu, care este, de fapt, o combinație de lapte vegetal și turmeric.

"Odată ce încerci laptele cald cu turmeric, îți va plăcea felul în care îți relaxează tot corpul și te pregătește pentru un somn odihnitor. Turmericul are efecte miraculoase asupra corpului și e recunoscut pentru calitățile sale antiinflamatoare, antiseptice și antioxidante.", precizează Chaudhary.

Iată rețeta de lapte cu turmeric

1. Încălzește laptele până ce devine fierbinte.

2. Adaugă o lingură de turmeric și un praf de piper negru (îmbunătățește absorbția turmericului).

3. Ia laptele de pe foc, adaugă puțină miere, puțină scorțișoară și un praf de cardamom. Poți adăuga și pudră de colagen, pentru un ten tânăr și luminos.

4. Savurează băutura cu două ore înainte de culcare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teresa McComis Touchstone (@ambitiousteresa)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel