Capacitatea maximă de programare pentru vaccinare, atinsă în 31 de județe. Unde se mai pot imuniza românii

Adisa Codruț |
Data publicării:

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunță că în 31 de județe din țară a fost atinsă capacitatea maximă de programare pentru următoarele trei săptămâni.

Conform unui comunicat, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 informează că în 31 de județe din țară a fost atinsă ”capacitatea maximă de programare” pentru următoarele trei săptămâni, în raport cu numărul dozelor disponibile la acest moment și cu calendarul de livrare estimat pentru perioada următoare.

Comitetul mai precizează că, potrivit situaţiei raportate la ora 14,00, erau în continuare disponibile programări în judeţele Alba, Bihor, Caraş-Severin, Covasna, Gorj, Harghita, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi şi Suceava, conform datelor din Registrul Electronic Naţional de Vaccinări (RENV) şi preluate de platforma informatică de programare dezvoltată de STS, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel