Care este starea de sănătate a medicului-erou de la Neamț

Florina Pop |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Reprezentanții Ministerului Sănătății precizează, într-o informare, că medicul Cătălin Denciu, transferat cu arsuri grave în Belgia, se află în stare gravă.

Cei de la Ministerul Sănătății informează că medicului Cătălin Denciu, transferat cu arsuri grave duminică în Belgia, i se va efectua mâine, 17 noiembrie, o examinare specifică pentru a se vedea profunzimea arsurilor.

”​Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav. Pacientul este în continuare în stare gravă.
În cursul zilei de 17 noiembrie a.c. va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate profunzimea arsurilor. 

Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore. Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie”, se precizează în comunicatul Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel