Carnea crescută în laborator a fost aprobată. Vezi unde se întâmplă

Angela Sabău |
Data publicării:
Alimente
Alimente

Carnea de pui crescută în laborator a primit undă verde către start-up-ul american Eat Just. Aceasta urmează să fie vândută sub formă de nuggets.

Singapore a dat undă verde vânzării de carne de pui crescută în laborator de către start-up-ul american Eat Just, firma susţinând că este prima aprobare a unui organism de reglementare pentru ceea ce ei numesc „carne curată” care nu provine de la animale sacrificate.

Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul preocupărilor legate de starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai multe produse care înlocuiesc carnea și care sunt bazate pe proteine din plante, promovate de firmele Beyond Meat Inc, Impossible Foods și Quorn, se află deja pe rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.

Vezi sub ce formă este pusă la vânzare și ce preț va avea, pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel