Carnea crescută în laborator a fost aprobată. Vezi unde se întâmplă

Angela Sabău / 07 dec 2020 / 14:40
Alimente
Alimente

Carnea de pui crescută în laborator a primit undă verde către start-up-ul american Eat Just. Aceasta urmează să fie vândută sub formă de nuggets.

Singapore a dat undă verde vânzării de carne de pui crescută în laborator de către start-up-ul american Eat Just, firma susţinând că este prima aprobare a unui organism de reglementare pentru ceea ce ei numesc „carne curată” care nu provine de la animale sacrificate.

Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul preocupărilor legate de starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai multe produse care înlocuiesc carnea și care sunt bazate pe proteine din plante, promovate de firmele Beyond Meat Inc, Impossible Foods și Quorn, se află deja pe rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.

Vezi sub ce formă este pusă la vânzare și ce preț va avea, pe DC NEWS

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy