Carnea crescută în laborator a fost aprobată. Vezi unde se întâmplă

Carnea de pui crescută în laborator a primit undă verde către start-up-ul american Eat Just. Aceasta urmează să fie vândută sub formă de nuggets.
Singapore a dat undă verde vânzării de carne de pui crescută în laborator de către start-up-ul american Eat Just, firma susţinând că este prima aprobare a unui organism de reglementare pentru ceea ce ei numesc „carne curată” care nu provine de la animale sacrificate.
Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul preocupărilor legate de starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai multe produse care înlocuiesc carnea și care sunt bazate pe proteine din plante, promovate de firmele Beyond Meat Inc, Impossible Foods și Quorn, se află deja pe rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.
Vezi sub ce formă este pusă la vânzare și ce preț va avea, pe DC NEWS
-
Ai voce în cap când citești? Descoperirea șocantă făcută de neurologi17.09.2025, 12:26
-
-
Alimente care îți pot crește starea de bine după 50 de ani17.09.2025, 10:26
-
-
Diferența dintre medic specialist și medic primar16.09.2025, 21:22