Cât de romantic e, în funcție de zodie: clasamentul celor mai iubitoare zodii

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiac
Zodiac

Unele perosane sunt romantice în mod natural, în timp ce altele au mai puțin de-a face cu romantismul. Iată u nclasament al ceor mai romantice zodii.

Astrologii au stabilit un clasament al celor mai romantice zodii. Iată clasamentul, începând de la zodia cea mai lipsită de romantism.

Vărsător

Romantismul și Vărsătorul nu împărtășesc chiar cea mai bună legătură. Singurul lucru care poate aduce Vărsătorul mai aproape de romantism este să îl iubești fără să îi ceri vreun angajament. Când vine vorba cu adevărat de îndrăgostire, Vărsătorii sunt cei cu care trebuie mai întâi să te împrietenești și apoi să îi iubești. Ca om, sunt puțin conservatori în ceea ce privește spațiul lor și le place să calce singuri în viață. Asta nu înseamnă că nu au nevoie de nimeni, ci ei, pur și simplu, cred că nu au nevoie de nimeni. Trebuie să-i lași să creadă asta și, odată ce o faci, vei avea toată atenția lor.

Săgetător

Un Săgetător este extrovertit și unul dintre cele mai aventuroase semne zodiacale. Sunt cele mai rare creaturi care se pot distra singure. Deși această calitatea îi inspiră rar să găsească dragoste, atunci când o fac, poți avea încredere în ei pentru loialitatea lor. Un Săgetător are un mare simț al umorului, care este primul lucru care te-ar face să te îndrăgostești de ele. Una peste alta, este nevoie de o persoană foarte specială pentru a face un Sagetator să se îndrăgostească dar, dacă ai un partener Săgetător, ai ceva rar.

Berbec

Un Berbec este mai degrabă un tip de iubit pasionat decât un romantic din vechea școală. Fiind primul semn al junglei zodiacale, aceștia au tendința de a domina asupra partenerului lor, care este total neplăcut pentru anumite persoane. Cu toate acestea, când ești îndrăgostit de un Berbec, te poți aștepta la multă senzualitate în relația ta, deoarece acesta este un mod în care tind să-și arate dragostea. Nativii din Berbec sunt, de asemenea, cu adevărat protectori pentru partenerul lor, lucru care uneori s-ar putea să nu li se pară confortabil. Dar, una peste alta, trebuie să vă distrați bine iubind Berbecul, deoarece le place foarte mult să-și răsfețe partenerul.

Capricorn

Capricornii, în afară de a fi orientați spre muncă, sunt, de asemenea, foarte timizi. Și această timiditate a lor ascunde perfect natura lor romantică. Cu toate acestea, odată ce le-ai încălcat garda timidității, vei găsi un iubit foarte pasional într-un Capricorn. Se bazează pe forme tradiționale de romantism, cum ar fi să scrie scrisori sau să cânte un cântec. În calitate de iubit, Capricornul este extrem de atent și o persoană emoțională, care este cu siguranță devotată partenerului lor, dar nu este neapărat un romantic tipic.

Gemeni

Deși Gemenilor le place să flirteze puțin, întâlnesc oameni noi și se distrează într-un fel, dar totuși, durează foarte mult să-și găsească dragostea. Sincer, Gemenii sunt cam prea speriați pentru a se îndrăgosti. Trebuie să se obișnuască cu gândul la modul în care viața lor s-ar schimba după ce s-ar îndrăgosti și că prea multă gândire ajunge să le încurce gândurile. Gemenii sunt de obicei persoane cu o voință liberă și cred că dacă s-ar îndrăgpsi ar fi nevoie de ei pentru a îndeplini și așteptările celeilalte persoane. De aceea iubirea ca sentiment vine ca o mare surpriză pentru ei.

Fecioara

Fecioara este, de obicei, un semn zodiacal foarte romantic, dar ar fi primii care vor renunța la dragoste după o despărțire. Deci, dacă vă așteptați să vă legați de o Fecioară după o despărțire, uneori ar putea deveni destul de dificil. Cu toate acestea, când sunt îndrăgostite, Fecioarele sunt cele mai pline de pasiune. Renunță la dorința lor pentru partener și sunt un planificator excelent. Când iubești o Fecioară, nu trebuie să-ți faci griji dacă vei decide unde să mănânci, ce să îmbraci, pentru că ar avea grijă de toate acestea. Într-un cuvânt, le place să te răsfețe în dragoste. Cel mai bun lucru despre Fecioară este faptul că nu te obligă să iubești. Încearcă doar să se asigure că nu aveți motive pentru a pleca.

Scorpion

Când vezi un Scorpion, s-ar putea să simți că sunt un fel de oameni misterioși cărora le place propria companie. Dar vorbește cu un Scorpion timp de un minut sau două și toate astfel de percepții ale tale vor dispărea! Scorpionul este cuvântul cheie pentru sex. Sunt cunoscuți pentru amestecul lor de senzualitate, romantism și simțul umorului foarte fermecător. Pe scurt, dacă iubești un Scorpion, tot ce faci este fie să purtați o conversație fructuoasă, fie pur și simplu să „rupeți patul”. Cu Scorpionul, nu trebuie să vă plictisiți niciodată și veți descoperi ce este iubirea în adevărata sa formă.

Rac

Racul este un semn de apă și, prin urmare, foarte sensibil din fire. Ei nu sunt împotriva ideii de dragoste, dar viața lor romantică depinde de prima lor experiență în dragostea. Înclinat să dea totul, Racul se îndreaptă către angajamente în încercarea lor de a țese o relație romantică deplină. Ei trebuie să te ademenească cu gesturi de dragoste mărețe. Nu ezită să facă eforturi speciale pentru dragostea lor și rareori așteaptă ceva în schimb. Cu toate acestea, această încredere al unuia dintre cele mai romantice semne zodiacale rămâne intactă până când sunt înșelați în dragoste. Ulterior, devine foarte dificil pentru ei să aibă încredere în oricine.

Leu

Leul ocupă al patrulea loc pe lista celor mai romantice semne zodiacale. Dacă ești un Leu, trebuie să fii foarte îndrăzneț în dragoste. Aveți o înțelegere profundă a sentimentelor și dorințelor iubitului dvs. și este posibil să vă modificați acțiunile pe baza acestei înțelegeri. Extrem de avansați și siguri de sine, atunci când un Leu se îndrăgostește, ei tind să lumineze viața partenerului cu pozitivitatea trupului și a sufletului. De asemenea, Leii sunt foarte expresivi, astfel încât este destul de dificil pentru ei să-și ascundă sentimentele față de cineva. Una peste alta, deoarece Leii sunt cei care își urmează inima, se pot îndrăgosti destul de repede și sunt cu adevărat minunați.

Balanță

Balanța, ca unul dintre cele mai romantice semne zodiacale conform astrologiei, este cineva căruia îi place răsfețe și să fie răsfățat în dragoste. Ca semn aerian, Balanța poate aduce armonie și pace în viața iubitului lor. Când te îndrăgostești de ei, ești pe cale să-ți iei un bucătar personal, un antrenor, un star, un motivator și câte altele. De asemenea, orice Balanță este obsedată de găsirea echilibrului în diferite aspecte ale vieții lor, așa că, odată ce și-au găsit un partener loial, grijuliu și orientat spre obiective, îi văd ca pe piesa lipsă a puzzle-ului lor de echilibru și vor face, literalmente, orice pentru a-i păstra

Taur

Condus de planeta Venus (planeta iubirii), Taurul este un pachet de emoții pentru oricine dorește să fie suficient de răbdător pentru a-i „despacheta”. Un Taur îndrăgostit este strict loial, sensibil, grijuliu, senzual și posesiv. Taurul a stabilit standarde înalte pentru dragoste, iar întâlnirile cu ele ar putea fi uneori ca întâlnirile cu cine, cadouri scumpe, excursii și mult sex sălbatic. Cu toate acestea, Taurul este, de asemenea, un semn foarte criptic. Nu vă puteți aștepta să vă împărtășească totul, în special problemele lor. În astfel de situații, nu trebuie să le forțezi mâna. Lasă-i să fie așa cum sunt ei și vei vedea cât de repede se întorc și te vor amuza, ceea ce este încă un gest romantic al lor.

Pești

Așezat lângă Berbec (cel mai senzual semn zodiacal al junglei zodiacale), Pești este un semn de apă. Și faptul că este un semn de apă îi face foarte sensibili și grijulii. Peștii au o natură de vis când vine vorba de romantism. Chiar înainte de a urca pe paleta iubirii, au visat deja fiecare mic detaliu al acesteia. De la ce haine să poarte la o întâlnire până la ce fel de selfie-uri să facă, idealurile lor romantice sunt interesante de auzit și de a le împărtăși. Deci, dacă îl cauți pe acel partener prea romantic, Peștii sunt zodia de care să te îndrăgostești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel