Urmărește dezbaterea live

Ce-au pățit Cătălin Măruță și Andra din cauza COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:

Prezentatorul Cătălin Măruță de  la PRO TV a povestit cum a trecut prin infecția COVID-19, pe care au făcut-o și soția sa Andra și cei doi copii, Eva și David. 

Pentru că are emisiune zilnică la PRO TV, Cătălin Măruță a spus că el se testa foarte des. Așa a aflat că este infectat. Cum și soția sa, superba cântăreață Andra, dar și cei doi copiii, Eva și David, au ieșit pozitivi, întreaga familie a intrat în carantină. 

„În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă”, a spus Cătălin Măruță pentru VIVA!

Cătălin Măruță și soția sa Andra au avut simptome, copiii lor nu. 

„Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros. Asta nu m-a împiedicat să mănânc însă, bine că nu m-am îngrășat! (...) Andra a resimțit boala ca pe o gripă, iar copiii nu au avut niciun simptom (...) Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate”, a mai spus prezentatorul, pentru sursa citată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel