Ce-au pățit Cătălin Măruță și Andra din cauza COVID-19

Dana Lascu / 01 Martie 2021 / 11:12

Prezentatorul Cătălin Măruță de  la PRO TV a povestit cum a trecut prin infecția COVID-19, pe care au făcut-o și soția sa Andra și cei doi copii, Eva și David. 

Pentru că are emisiune zilnică la PRO TV, Cătălin Măruță a spus că el se testa foarte des. Așa a aflat că este infectat. Cum și soția sa, superba cântăreață Andra, dar și cei doi copiii, Eva și David, au ieșit pozitivi, întreaga familie a intrat în carantină. 

„În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă”, a spus Cătălin Măruță pentru VIVA!

Cătălin Măruță și soția sa Andra au avut simptome, copiii lor nu. 

„Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros. Asta nu m-a împiedicat să mănânc însă, bine că nu m-am îngrășat! (...) Andra a resimțit boala ca pe o gripă, iar copiii nu au avut niciun simptom (...) Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate”, a mai spus prezentatorul, pentru sursa citată. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy