Ce DIETĂ are Vladimir Putin. Meniul și regulile CIUDATE pe care le-a IMPUS. Mâncarea sa, SCANATĂ, la fel ca cea a Reginei Elisabeta

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce dieta are Vladimir Putin
Ce dieta are Vladimir Putin

Ce dietă are Vladimir Putin, cum se menține tânăr și sănătos și ce reguli stricte are în ceea ce privește mâncarea pe care o consumă.

Vladimir Putin este "vedeta" momentului în ultimele săptămâni, după ce, pe neașteptate, a declanșat un război dur contra Ucrainei, aruncând în stradă milioane de oameni și panicând oamenii din întreaga lume cu amenințările nucleare.

Toată atenția tuturor este acum pe Vladimir Putin, mai ales după ce, oficiali americani au declarat că adevăratul Vladimir Putin ar fi murit, iar în locul său a apărut o sosie, dar și după ce mai mulți medici chirurgi, atât din România, cât și din străinătate au făcut lista operațiilor estetice pe care președintele rus și le-ar fi făcut de-a lungul timpului.

Ce operații estetice are Vladimir Putin - VEZI AICI

Acum, o mulțime de alte detalii au ieșit la iveală despre stitlul său de viață, despre modul în care arată și de costurile pe care le achită pentru a nu-și arăta cei aproape 70 de ani.

Din viața lui Vladimir Putin nu lipsește niciodată sportul. Deține centura neagră la judo, iubește înotul, joacă frecvent hochei cu gărzile sale de corp și lucrează la sala de forță.

Potrivit declarațiilor făcute de diferite surse pentru presa internațională, Vladimir Putin petrece, zilnic, o oră sau două în bazinul de înot, pentru că acest sport, pe lângă faptul că îi oferă o condiţie fizică de invidiat, îi şi limpezeşte mintea. Acest detaliu e important, mai ales după ce specialiștii au declarat că Vladimir Putin nu mai gândește liber și coerent, iar medicii chirurgi i-au pus diagnosticul de dismorfofobie. 

Ce este dismorfofobia - VEZI AICI

"Cum să–ți controlezi greutatea? Să nu mânci prea mult? Cum să te menții în formă? Făcând sport. Nu există pilule magice. Încerc în fiecare zi să fac sport. Noaptea trecută am schiat până la 1:30. De dimineața am fost la sală. Înot în fiecare zi, fac 1.000 de metri", spunea Vladimir Putin în urmă cu mai mult timp.

La ce preț au fost estimate hainele de sală ale lui Vladimir Putin

 

Se pare că președintele rus ține foarte mult și la modul în care este îmbrăcat.

În anul 2015, când Vladimir Putin a fost filmat trăgând de fiare, jurnaliştii de la Esquire au estimat că hainele sale de sală ar fi valorat în jur de 3.200 de dolari.

Potrivit Quartz, pantalonii de trening pe care îi poartă Putin în timp ce face sport, o pereche de pantaloni de jogging din cașmir și mătase, costă 1.425 de dolari și sunt fabricați de Loro Piana.

Vezi și: De ce BOLI GRAVE ar suferi Vladimir Putin. Specialiștii, semnal de alarmă: Ceva nu e în regulă, e INSTABIL psihic

Ce dietă ține Vladimir Putin

 

Pentru un om care are atâta grijă la modul în care arată, dar și la sportul pe care-l practică, evident că și dieta este importantă, motiv pentru care este mereu atent la ce mănâncă, atât din motive de sănătate, cât și din motive de securitate. 

În ceea ce privește securitatea, mâncarea lui Vladimir Putin este testată în laborator înainte de a-i fi servită.  

Acesta nu este neapărat un lucru neobișnuit, pentru că până și Reginei Elisabeta îi este scanată mâncarea înainte de a-i fi servită. Un bucătar chef al Casei Regale britanice a dezvăluit că trebuia să radiografieze preparatele Reginei Elisabeta, înainte de a-i fi servite la cinele de stat. 

"Dacă preparam mâncarea doar pentru familia regală, nu simţeam atât de puternic protocolul de securitate. Lucrurile se schimbau, însă, atunci când erau prezenţi la masă preşedinţi de stat, atunci măsurile erau extrem de stricte. Dacă asiguram mâncarea pentru un banchet la care erau prezenţi preşedinţi de ţară, toată lumea din echipă trebuia să ne întâlnim la un sediu de poliţie, de unde eram preluaţi cu motocicleta şi duşi la castel Pentru banchetele de la cel mai înalt nivel, trebuia să scoatem toată mâncarea, toate containerele, cuţitele şi tot echipamentul nostru din bucătărie şi să le trecem printr-un aparat de cu raze X. Le radiografiau!", a dezvăluit Graham Tinsley, bucătarul regal.

Tot din cauza "inamicilor" pe care-i are și pentru Vladimir Putin se iau aceste măsuri de securitate. Astfel, mâncarea ajunge în farfuria președintelui, doar după ce e ambalată şi sigilată de serviciile secrete

Intervenția la care a apelat Vladimir Putin după divorț

Cum arată meniul lui Vladimir Putin

 

Președintele se trezește târziu și mănâncă puțin după prânz. Începe cu cel mai simplu mic dejun.

Micul dejun: Putin preferă omleta, preparată din ouă de prepeliţă, brânză cottage, plus cereale. El bea suc de portocale. Mâncarea este mereu proaspătă: coșuri cu mâncarea sa preferată sunt trimise în mod regulat de pe proprietățile agricole ale Patriarhului Kirill.

În plus, la micul dejul mai mănâncă și terci de ovăz, brânză de vaci cu miere. Potrivit jurnaliștilor de la canalul NTV, care au luat micul dejun cu Vladimir Putin în anul 2012, lui Putin îi place să bea un cocktail de sfeclă roșie și suc de hrean.

Pe de altă parte, acum câțiva ani, Putin le-a spus reporterilor că îi plac orezul și hrișca, dar nu și fulgii de ovăz.

Prânz și cină: Putin preferă carnea de peşte, însă consumă şi carne de oaie, cu garnitură de legume şi, uneori, cu brânzeturi.   

Desert: Slăbiciunea lui Putin este îngheţată cu fistic. În timpul summitului G20, din 2019, Putin i-ar fi dăruit chiar și omologului său chinez, Xi Jinping, un baton de înghețată cu fistic.

Deși poate părea neobișnuit, Vladimir Putin nu prea consumă alcool, decât la ocazii speciale. În schimb, îi place ceaiul verde. 

În plus, Putin nu "poate servi produse lactate" în timpul călătoriilor sale în străinătate.

În ceea ce privește consumul de lichide, Putin nu este un mare iubitor de băuturi răcoritoare occidentale.

"Nu știu dacă Coca–Cola e nesănătoasă sau nu. Mulți experți spun că e nesănătoasă. Oricum, avem băutură noastră răcoritoare națională, cvasul", a mai spus Putin.

Nu mai este niciun dubiu că Vladimir Putin este exigent în ceea ce privește sănătatea sa, așa că mai ia o măsură ciudată. Își dezinfectează vizitatorii.

În toate încăperile în care îşi petrece timpul, aerul e filtrat cu un dispozitiv special, numit Dezar-7, menit să distrugă bacteriile şi orice urmă de virus. Acest dispozitiv special se numeşte Dezar-7, iar după ce s-a aflat că e instalat în birourile lui Putin, vânzările sale au explodat! 

În plus, odată cu pandemia de COVID-19 au apărut fotografii cu "tunelul de dezinfectare" prin care trec toţi cei care urmează să-l întâlnească pe Vladimir Putin, la reşedinţa sa prezidenţială de la Novo-Ogaryovo. Practic, cei care-l vizitează pe președinte trebuie să treacă prin acest tunel, iar înainte de asta sunt sfătuiţi să-şi închidă ochii şi să-şi ţină respiraţia, până când procesul de dezinfectare e finalizat.

La o întâlnire cu Emmanuel Macron, în marja Forumului Economic de la Sankt Petersburg, la Palatul Konstantin, unii dintre reporterii de la Kremlin au avut buna idee de a fotografia meniul, astfel încât să știm exact ce a fost servit:

- Blini cu caviar de sturion
- Aperitiv de crab
- Borscht rece cu brânză de capră
- Măr în caramel
- Friptura de sturion cu fenicul
- Carne de vânat cu anghinare
- Tort de ciocolată

Vezi și: Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel