Ce mare AVANTAJ au persoanele care se vaccinează ACUM. Arafat: "Clar au ȘANSA asta, la vară"

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Raed Arafat, șeful DSU   Foto: gov.ro
Raed Arafat, șeful DSU Foto: gov.ro

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la DIGI 24, ce mare avantaj au persoanele care se vaccinează contra COVID-19, dacă vor să meargă, la vară, în vacanță.

"Clar că cei care se vaccinează, dacă vor să meargă în alte ţări, au şansa să meargă fără condiţionări de carantinare şi asta mult mai mari decât cei care nu sunt vaccinaţi. Să vedem, din nou, decizia discuţiilor care vor fi în Comisia Europeană. Noi vrem o abordare europeană, dar unele ţări este posibil să aibă o abordare a lor pe măsuri de protecţie.

Important este faptul că vrea lumea să se vaccineze. Este un semn pozitiv. Eu sper că mulţi dintre ezitanţi să îşi schimbe părerea şi să vină şi ei la vaccin, iar dacă acum suntem limitaţi la Pfizer BioNTech, în următoarea perioadă vor veni şi dozele de la Moderna, şi de la Astra Zeneca, şi atunci clar putem creşte viteza cu care se vaccinează.”, a declarat Raed Arafat.

Amintim că CNSU a decis luni ,19 ianuarie, că persoanele care intră în România, după 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin contra COVID, sunt exceptate de la măsura carantinării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel