Ce riscă pacienții testati negativ, care ajung în spitalele COVID: Mihail Lala explică

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Coronavirus
Coronavirus

Managerul OK Medical, Mihail Lala, a fost invitat la Interviurile DC News și DC Medical, unde a vorbit despre spitalele COVID-19 și evaluarea pacienților pozitivi.

Mihail Lala, managerul OK Medical, a fost invitat la Interviurile DC News și DC Medical unde a vorbit despre riscul la care sunt supuși pacienții neinfectați sau cei care nu au dezvoltat încă anticorpi, atunci când se prezintă la spitalele cu pacienți COVID-19.
„Testele RT-PCR au o marjă de eroare standard de 3%. La noi, am dovezi să spun că rata de eroare este de sub 0,9%. Dar nu contează, oricum este o marjă de eroare. Dar ce se întâmplă dacă un pacient cu un test fals pozitiv ajunge într-un spital în care nu se respectă măsurile? Se infectează. Sau, ce se întâmplă dacă un pacient real pozitiv – și se întâmplă foarte frecvent acest lucru – ajunge în spital într-o perioadă în care nu a apucat să dezvolte anticorpi. Neapucând să dezvolte anticorpi, el este în risc de a intra în contact cu o altă rădăcină a virusului, care poate fi mult mai agresivă decât ceea ce are el în acel moment”, a spus el.

Conform protocolului, pacienții cu test pozitiv la COVID-19 trebuie să se prezinte la spitalele se stat desemnate COVID-19 pentru evaluare, iar dacă este necesar, pentru internare.

Aflați mai multe despre acest subiect din materialul video atașat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel