Ce spune Ludovic Orban despre dr Victor Costache, ministrul propus la Sănătate

Dana Lascu |
Data publicării:
Ludovic Orban și conf univ dr Victor Costache
Ludovic Orban și conf univ dr Victor Costache

Prim-ministrul propus Ludovic Orban a explicat, astăzi, de ce l-a propus pe conf univ dr Victor Costache pentru postul de ministru al Sănătății.

„Conf univ dr Victor Costache este un eminent chirurg în domeniul cardiovascular, cu realizări excepționale, cu o pregătire excepțională realizată în universități de prestigiu, cu premiere europene sau mondiale în acest domeniu de activitate. Este un om care a salvat sute și mii de vieți", a explicat premierul desemnat Ludovic Orban.

Viitorul șef al Guvernului a explicat că faptul că medicul propus la Sănătate lucrează la o mare clinică privată nu contează.

„Victor Costache, deși activează în domeniul privat, este dedicat unor operații care sunt făcute pentru copii din familii sărace, care nu percepe niciun fel de tarif", a completat Ludovic Orban.

Cine este Victor Costache și ce CV are el, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel