Cei vaccinați cu Moderna ar putea primi o a treia doză anul acesta

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Oamenii imunizați cu vaccinul produs de Moderna ar putea primi, anul acesta, o a treia doză ca să fie protejați în fața noilor tulpini, susține compania.

Reprezentanții companiei americane Moderna au precizat miercuri, 14 aprilie, că se gândesc ca persoanele vaccinate cu serul produs de ea să primească o a treia doză în acest an. Aceasta ar oferi un plus de protecție în fața unui nou val și în fața tulpinilor de coronavirus.

"Este probabil ca țările care au realizat deja o acoperire vaccinală ridicată să fie gata să-și mute atenția pe doze suplimentare în 2022 și, eventual, chiar și la sfârșitul acestui an", Corinne M. Le Goff, directorul comercial principal al Moderna, a spus în timpul unui apel cu investitorii.

Directorul executiv al Moderna, Stéphane Bancel, a declarat că speră ca vara aceatsă să obțină autorizarea pentru această a treia doză ”astfel încât să putem ajuta oamenii să își intensifice nivelul de protecție înainte de toamnă, pentru a preveni un nou val”, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel