China: Totalul deceselor provocate la nivel naţional de coronavirus a ajuns la 212

Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video
Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video


Epidemia de pneumonie virală din China a ucis încă 42 de persoane în provincia Hubei din centrul Chinei, au anunţat vineri autorităţile medicale locale.

 

După acest nou record zilnic, bilanţul la nivel naţional naţional al epidemiei provocate de noul coronavirus apărut în decembrie ajunge la 212 de morţi. Au fost înregistrate de asemenea încă peste 1.200 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în provincia Hubei în ultimele 24 de ore, crescând totalul la nivel naţional la 8.900 de cazuri, notează Agerpres.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia de coronavirus 019-nCoV izbucnită în China drept ''urgenţă pentru sănătatea publică de îngrijorare internaţională''

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel