Christian Ciocan, FERM: "Poliţia este prezentată ca o sperietoare. NU ESTE AŞA. DELOC!"

Angela Sabău |
Data publicării:
Politia
Politia

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţie din România, a reacţionat după ce imaginea Poliţiei a fost atacată. 

FSDPR face referire la reacţiile cu privire la trimiterea unor agenţi în civil în zone aglomerate pentru a amenda persoanele care nu respectă reguli. Christian Ciocan a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că Poliţia are rol de prevenire şi abia apoi de combatere, dar şi că se află în slujba cetăţenilor. 

"Am văzut toate lucrurile care apar la TV. Poliţia este prezentată ca o sperietoare şi nu ştiu cine are acest interes. Am spus-o şi o spun mereu. Poliţia este...”

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel