Cifră record de infectări cu COVID. Virgil Musta: E posibil să fie al doilea val al pandemiei; numărul de cazuri va crește

Adisa Codruț |
Data publicării:
 Dr. Virgil Musta
Dr. Virgil Musta

Medicul timișorean Virgil Musta spune că numărul de îmbolnăviri cu infecția COVID-19 tot va mai crește.

Medicul Virgil Musta s-a arătat îngrijorat legat de cifra record de îmbolnăviri cu COVID de miercuri, 30 septembrie.

”Este o cifră îngrijorătoare! De fapt, cifrele din ultimul timp sunt îngrijorătoare, pentru că suntem în continuare în faza ascendentă a pandemiei. Arată că este foarte probabil să ne confruntăm cu al doilea val al pandemiei, care începe la un nivel crescut al infectaților. (...) Suntem într-o perioadă a fazei comunitare a epidemiei. Asta înseamnă că nu atât focarele produc cazurile, ci contactul cu persoanele din jurul nostru pe care nu le știm sau, chiar dacă știm că sunt contaminate, neglijăm în a ne feri.  (...) Numărul de cazuri va crește tot mai mult. (...) Spitalele deja sunt pline, Terapiile Intensive nu mai au loc și cazurile sunt tot mai multe”, a declarat medicul, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel