Cinci cadre medicale de la Terapie Intensivă din Baia Mare, pozitive cu COVID. DSP a declarat focar

Adisa Codruț |
Data publicării:
SJU Baia Mare
SJU Baia Mare

Cinci cadre medicale de la Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Baia Mare sunt bolnavi de infecția COVID.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat joi, 5 noiembrie, că 5 cadre medicale sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2. Acestea lucrează la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

”Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Spitalul de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat, dar și a pacienților. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și a limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, se mai arată în informarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel