Computerul tomograf de la Spitalul Județean Craiova nu merge de aproape o lună

Adisa Codruț / 08 aug 2019 / 15:42
Spitalul Județean Craiova
Spitalul Județean Craiova

Computerul tomograf din cadrul Compartimentului de Urgenţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova nu funcţionează de circa o lună.

Pacienţii care ajung în Urgenţa Spitalului Județean Craiova (SJU) și au nevoie de analize cu ajutorul computerului tomograf (CT) sunt direcţionaţi către centrul de imagistică Prima Medical întrucât CT-ul unității medicale nu funcționează de aproape o lună.

„Procedurile sunt foarte greoaie, nu pot să estimez cât va dura repararea lui. Însă, spitalul are contract cu Prima Medical pentru efectuarea CT-urilor. Pacienţii ajung acolo cu ambulanţa, nu cu mijloace proprii sau cu mijloacele de transport în comun. Pacienţii nu au de suferit pentru că au acces la aparatură permanent", a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova, potrivit Gazeta de Sud.

CT-ul deservea pacienți din toată regiunea Olteniei. În cadrul SJU Craiova mai există două computere tomografe, dar sunt defecte.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27