Computerul tomograf de la Spitalul Județean Craiova nu merge de aproape o lună

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Județean Craiova
Spitalul Județean Craiova

Computerul tomograf din cadrul Compartimentului de Urgenţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova nu funcţionează de circa o lună.

Pacienţii care ajung în Urgenţa Spitalului Județean Craiova (SJU) și au nevoie de analize cu ajutorul computerului tomograf (CT) sunt direcţionaţi către centrul de imagistică Prima Medical întrucât CT-ul unității medicale nu funcționează de aproape o lună.

„Procedurile sunt foarte greoaie, nu pot să estimez cât va dura repararea lui. Însă, spitalul are contract cu Prima Medical pentru efectuarea CT-urilor. Pacienţii ajung acolo cu ambulanţa, nu cu mijloace proprii sau cu mijloacele de transport în comun. Pacienţii nu au de suferit pentru că au acces la aparatură permanent", a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova, potrivit Gazeta de Sud.

CT-ul deservea pacienți din toată regiunea Olteniei. În cadrul SJU Craiova mai există două computere tomografe, dar sunt defecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel