Computerul tomograf de la Spitalul Județean Craiova nu merge de aproape o lună

Adisa Codruț / 08 aug 2019 / 15:42
Spitalul Județean Craiova
Spitalul Județean Craiova

Computerul tomograf din cadrul Compartimentului de Urgenţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova nu funcţionează de circa o lună.

Pacienţii care ajung în Urgenţa Spitalului Județean Craiova (SJU) și au nevoie de analize cu ajutorul computerului tomograf (CT) sunt direcţionaţi către centrul de imagistică Prima Medical întrucât CT-ul unității medicale nu funcționează de aproape o lună.

„Procedurile sunt foarte greoaie, nu pot să estimez cât va dura repararea lui. Însă, spitalul are contract cu Prima Medical pentru efectuarea CT-urilor. Pacienţii ajung acolo cu ambulanţa, nu cu mijloace proprii sau cu mijloacele de transport în comun. Pacienţii nu au de suferit pentru că au acces la aparatură permanent", a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova, potrivit Gazeta de Sud.

CT-ul deservea pacienți din toată regiunea Olteniei. În cadrul SJU Craiova mai există două computere tomografe, dar sunt defecte.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy