Copiii internați la „Victor Gomoiu”, vizită neașteptată: Moș Crăciun le-a adus daruri în Ajun

Adisa Codruț / 24 dec 2019 / 17:24
Copiii l-au primit pe Moș Crăciun și colindătorii lui
Copiii l-au primit pe Moș Crăciun și colindătorii lui

Moș Crăciun i-a vizitat pe copiii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu din București. Însoțit de un grup de colindători, a adus daruri celor mici care petrec Crăciunul în spital.

Moș Crăciun s-a oprit pentru o clipă la copiii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, din București, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin . El a fost întâmpinat de un grup de colindători, membri ai Fundației „Inocenti - Romanian Children's Relief”. „A fost întâmpinat cu multă bucurie, cu atât mai mult cu cât Moșul nu a venit singur, ci însoțit de colindătorii de la Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief, care i-au încântat pe cei mici. În jurul lui Moș Crăciun s-au strâns copiii care și-au primit darurile cu emoție și bucurie, au spus poezii și au stat de vorbă cu el!

ECHIPA ASSMB VĂ UREAZĂ UN CRĂCIUN FERICIT!”, arată Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale într-o postare pe rețeaua de socializare, unde poate fi văzut și un filmuleț cu vizita Moșului. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy