Coronavirus: al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, testat pozitiv

Angela Sabău |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Al doilea angajat al Penitenciarului Gurgiu a fost confirmat azi cu noul coronavirus. El a fost contact al polițistului depistat pozitiv pe 17 aprilie.

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind contact al poliţistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, notează agerpres.ro. „Astăzi (...) un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al poliţistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 în data de 17.04.2020, a primit confirmarea infectării cu noul coronavirus. Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacţi, în număr de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

ANP precizează că, până în prezent, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul Penitenciarului Giurgiu.

„Toţi contacţii au fost testaţi şi rezultatele sunt în aşteptare. (...) Deţinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv în data de 17.04.2020 a fost testat şi rezultatul obţinut a fost negativ”, a adăugat ANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel