Coronavirus, bilanț: peste 80.000 de îmbolnăviri în toată lumea, peste 300 în Italia

Angela Sabău |
Data publicării:
Covid-19
Covid-19

Ultimul bilanț al infectărilor cu coronavirus arată că numărul îmbolnăvirilor a trecut de 80.000 la nivel mondial, iar în Italia a tecut de 300. De asemenea, numărul deceselor în Italia a ajuns la 10.

Numărul celor ce s-au infectat cu coronavirus a crescut la 81.002 până la ora 07.00, în această dimineață, cu o mie mai mult în ultimele 24 de ore. În schimb, îmbucurător este că numărul celor ce s-au vindecat a crescut în ultimele 24 de ore cu aproximativ 3.000, ajungând în această dimineață la 30.098. Numărul total al dceselor a ajuns la 2.763.

Cea mai mare parte a infecțiilor au loc în China, dar în Europa, Italia este țara cea mai afectată. Aici, numărul îmbolnăvirilor a crescut la 322, cu 10 decese până în această dimineață.

Datele sunt disponibile pe pagina de web care a fost special creată special pentru epidemia de CORONAVIRUS de către specialiștii americani de la John Hopkins  (Coronavirus 2019-nCoV Global Cases by Johns Hopkins CSSE) unde pot fi urmarite în timp real datele colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), CDC (Centrele americane pentru Prevenirea Bolilor și Control), ECDC (Centrul European pentru Pevenirea Bolilor și Control), NHC (Comisia Națională Chineză de Sănătate) și DXY (comunitatea online a medicilor și farmaciștilor chinezi).

În România nu a fost confirmat oficial niciun caz până în această dimineață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel