Coronavirus din pluș, jucăria anului în Spania

Dana Lascu |
Data publicării:
Așa arată jucăria. Foto: Facebook
Așa arată jucăria. Foto: Facebook

Noul coronavirus – jucărie poate fi cumpărat dintr-un magazin din localitatea spaniolă La Coruna, iar scopul vânzării sale este caritabil, fondurile fiind destinate ONG-ului Salvați Copiii.

Noul coronavirus a schimbat lumea, iar acest magazin de jucării a dorit să ofere un cadou special copiilor din Spania în preajma sărbătorii Regilor Magi, care va avea lor în noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

Coronavirusul din pluș poate fi cumpărat în trei mărimi diferite din magazinul La Liada, din centrul orașului La Coruna.

Magazinul a făcut deja senzație în anii trecuți prin vânzarea unei jucării de pluș - Ebola, sau a celei reprezentând mononucleoza, sau „boala sărutului”.

„Oamenii s-au arătat amuzați de această ofertă, mai ales cei care lucrează în diferite ramuri ale științei, medicină sau biologie. Înainte ca această criză sanitară să-și arate fața hidoasă obișnuiam să glumim că vom aduce coronavirusul în magazinul nostru. Până la urmă a ajuns în rafturile noastre sub formă de jucărie. A fost cea mai vândută jucărie de Crăciun”, a declarat Lia Gimeno proprietara magazinului.

Preferatul a cost coronavirusul în variantă mare, care are dimensiunea similară unei mingi de fotbal. Dar poate fi cumpărat și ca breloc.

„Unii se arată amuzați, în timp ce alții consideră că nu este deloc distractivă această idee”, spune patroana magazinului, care speră totuși ca jucăria să se vândă la fel de bine și de sărbătoarea Regilor Magi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel