Coronavirus: numărul deceselor din Spania, în scădere

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid-19
Covid-19

Numărul deceselor a scăzut, din nou în Spania. Este pentru a doua zi consecutiv când cifra este în scădere, precum și numărul îmbolnăvirilor.

Numărul persoanelor care au murit din cauza coronavirusului în Spania în ultimele 24 de ore a scăzut la 301, faţă de 331 de decese înregistrate luni, iar noile cazuri de îmbolnăvire confirmate continuă să se reducă, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii de la Madrid, potrivit unor surse citate de agerpres.ro.

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.308 de cazuri noi de îmbolnăvire.

Astfel, în Spania, numărul total al deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 23.822, iar cel al contagierilor la 210.773.

Numărul persoanelor vindecate îl depăşeşte pe cel al persoanelor diagnosticate cu coronavirus pentru a cincea zi consecutiv, în contextul în care 1.673 de persoane au fost externate în ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor care s-au vindecat se ridică la 102.548 de la începutul pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel