Coronavirus: Primii doi pacienți infectați din Timișoara, externați

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19
Covid-19

Primii doi pacienți infectați cu noul coronavirus Covid-19 au fost externați, la Timișoara. Alți doi rămân în spital

Primii doi pacienți infectați cu noul virus COVID-19, internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș" din Timișoara, la finele lunii februarie, respectiv, la începutul lunii martie, au fost externați, vineri, fiind considerați sănătoși, a anunțat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș.

Este vorba despre femeia de 38 de ani care a revenit din Bergamo și de un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în același avion cu femeia, intrând în contact direct cu ea. Același bărbat și-a infectat un nepot, în vârstă de 16 ani, iar de la licean a luat coronavirus și o colegă de școală.

„Pacienții externați sunt considerați sănătoși", a anunțat DSP Timiș.

În spital mai sunt internați cu același diagnostic cei doi liceeni, colegi de clasă, de la Liceul Alimentar Timișoara, pentru care Comitetul pentru situații de urgență Timiș a luat vineri decizia ca în perioada 9 - 11 martie să fie închis pentru dezinfecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel