COVID-19, restricții de sărbători? Augustin Zegrean, ALARMĂ: Constituția, SUSPENDATĂ!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Augustin Zegrean. Foto: Agerpres
Augustin Zegrean. Foto: Agerpres

Augustin Zegrean, fostul președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la eventuale măsuri restrictive pe care Guvernul ar vrea să le impună de sărbători, din cauza COVID-19. 

Deși atât premierul Ludovic Orban cât și președintele Klaus Iohannis au anunțat că de sărbători, din cauza COVID-19, românilor nu le va fi permis să se adune în grupuri mari, ci mai degrabă li se va spune să stea acasă, iar poliția va fi trimisă să facă multe controale, acest lucru pare să nu fie posibil fără declararea stării de urgență, a rătat Augustin Zegrean, pentru DC News. Iar acest lucru este, momentan, respins total de președintele Iohannis.

„Restrângerea drepturilor se poate face doar prin lege, nu prin hotărâre de Guvern. S-a demonstrat asta. Eu am tot spus asta jumătate de an și până la urmă CCR a decis la fel. Dar văd că la noi se poate orice, nu mai contează. Constituția e suspendată de ceva timp!” a explicat Augustin Zegrean.

Fostul șef al Curții Constituționale spune că în spatele acestui fapt se ascunde un interes. Află pe DC News de ce starea de alertă este „o aiureală” și ce ar trebui de fapt să se întâmple acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel