COVID-19, un nou focar de infecție în România: carantină pentru 14 zile

Adisa Codruț |
Data publicării:

Un nou focar de COVID-19 a fost declarat în Vaslui, la un centru de reabilitare neuropsihică. Centrul intră în carantină pentru două săptămâni. 

Un nou focar de COVID-19 a fost declarat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Mălăiești, comuna Vutcani, județul Vaslui, unde 41 de pacienți și 22 de angajați au fost testați pozitiv.

Autoritățile vasluiene au anunțat că un pacient de 42 de ani care nu avea simptome a fost confirmat pozitiv la o clinică din Iași, astfel că DSP a demarat ancheta epidemiologică. Au fost confirmați pozitivi 41 de beneficiari și 22 de angajați din cadrul centrului de reabilitare neuropsihică, potrivit Antena 3.

Comitetul Județ̦ean pentru Situații de Urgență Vaslui a decis instituirea carantinei pentru de 14 zile, iar toate persoanele depistate pozitive rămân în centru.
Cei care nu au nevoie de internare vor primi tratament indicat de echipa de medici și vor fi monitorizaţi zilnic. În plus, și angajații rămân la locul de muncă 14 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel