Cristian Bușoi, despre investițiile în Sănătate: sunt deja pregătiți în jur de 5 miliarde de euro

Angela Sabău / 13 noi 2020 / 13:51
EXCLUSIV
Cristian Bușoi  FOTO: Cristian Bușoi
Cristian Bușoi FOTO: Cristian Bușoi

Europarlamentarul Cristian Bușoi a vorbit la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?” organizată de grupul de presă DC Media Group, despre investițiile în sănătate.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, responsabil de programul de sănătate al Uniunii Europene pentru 2021-2027, a vorbit la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?” organizat de trustul de presă Dc Media Group despre strategia pentru următorii ani în domeniul Sănătății.
Astfel, o serie de investiții majore sunt pregătite, cu fonduri în cea mai mare parte, europene.

„Cel mai important lucru în ceea ce privește intenția noastră în următorii patru ani este acela că vorbim de investiții masive  în sistemul de sănătate din România. Sunt deja pregătiți undeva în jur de 5 miliarde de euro pentru sănătate în perioada imediat următoare, cei mai mulți bani venind din fonduri europene, undeva în jur de 3,8-4 miliarde, restul se vor complementa din bugetul național, fie ca și confinanțare pentru proiectele europene, fie investiție de sine stătătoare”, a spus el.

Dezbaterea „Ce votez pentru Sănătate?” este organizată de către  trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical, DC Business, DC NewsTV, Stiridiaspora.ro, Defenseromania.ro și Spectacola.ro.

Aflați mai multe detalii în materialul video atașat

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy