Cristina Cioran, marturisiri cutremurătoare despre sarcină: "Au fost momente groaznice"

Angela Sabău |
Data publicării:
Cristina Cioran   Foto: Instagram
Cristina Cioran Foto: Instagram

Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente îngrozitoare când a adus-o pe lume pe micuța Ema.

Cristina Cioran radiază de fericire de când a apărut micuța Ema în viața ei. Vedeta era programată să nască în luna noiembrie, dar din cauza unei toxiinfecții alimentare, aceasta a născut prematur. Cristina Cioran a povestit că a sunat imediat la 112 după ce a văzut că lucrurile se înrăutățesc.

”Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo. Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce. Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp.

Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge. M-au controlat și am auzit că e dilatație completă, haideți în sala de nașteri”, a dezvăluit Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Citește continuarea pe Spectacola și află prin ce coșmar a trecut, apoi, artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel