Cum se desfășoară alegerile lângă București. Locul unde nu filmează televiziunile. VIDEO, pe DC News

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vot la alegeri, în pandemie. Foto: DC News
Vot la alegeri, în pandemie. Foto: DC News

După remarca lui Victor Ponta legată de situația votului din orașele sărace din țară, DC NEWS a filmat cum se desfășoară scrutinul într-o comună de lângă Capitală.

„Nu au cum să fie probleme în București, Cluj, Timișoara, Iași, dar sunt 18.600 de secții de vot în țară, în orașe sărace, unde nu sunt condiții și mi-e teamă că am riscat. Sper să se termine cu bine anul acesta”, a transmis Ponta, întrebat despre siguranța pe care o simte când își exercită dreptul la vot.

Într-o comună oarecare de lângă Capitală, timpul stă în loc. Nici picior de om pe stradă, nici urmă de om la poartă. Trec cu mașina peste stațiile de autobuz goale și mă mir de asfaltul proaspăt turnat în localitatea care, cel puțin pe unde am umblat eu, pare curată.

Cu cât m-am apropiat de secția de votare, cu atât...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel