Cum știi ce mai face inima ta. Carmen Gherghinescu (Sanador): Pacienții ajung la noi când au o problemă ce ar fi putut fi evitată

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Carmen Gherghinescu, medic primar cardiolog în cadrul Sanador, a vorbit, la dezbaterea „Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”, organizată de trustul de presă DC Media Group, despre stilul de viață, impactul acestuia asupra sănătății și cum știi ce mai face inima ta. Când este cazul de un infarct.

"Un infarct nu este cea mai fericită situație, dar, de multe ori, pacienții ajung la noi când au o problemă ce ar fi putut fi evitată. Mi-aș permite un pic să răstălmăcesc întrebarea Ce mai face inima ta? și aș spune Ce va mai face inima ta de acum încolo?, lucru pe care îl putem gândi aplicat atunci când pacienții vin cu o problemă sau putem gândi preventiv pentru cei care sunt interesați să fie sănătoși, să rămână sănătoși.", a precizat medicul Carmen Gherghinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel