Motivul care duce la destrămarea familiilor. Daniel Balaș: Nu găsiţi 3-4 ore să staţi cu copilul sau nevasta. Dacă într-o familie nu se discută, familia aia e moartă

Daniel Balas, motivul care duce la destramarea familiilor - Foto: Freepick
Daniel Balas, motivul care duce la destramarea familiilor - Foto: Freepick

Daniel Balaș a lansat un mesaj dur. "Familia rămâne lângă voi şi la durere, necaz, boală, suferinţă și în fericire. Prietenii se bucură când ai bani".

Pentru mulți, Daniel Balaş nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fost preot în Constanța, în localitatea Ivrinezu Mic, Daniel Balaș a devenit cunoscut pe rețelele de socializare pentru discuțiile sale de multe ori scandaloase pentru un preot. După ce și-a dat demisia și după ce a fost caterisit, Daniel Balaș și-a format o mare comunitate de oameni pe TikTok, Instagram și Facebook, acolo unde este în legătură directă cu oamenii. Ba chiar, TikTok-ul pare că i-a devenit job, pentru că domină clasamentul național al încasărilor din cadourile primite de la cei ce-l urmăresc.

"Nu ştim să discutăm şi dacă într-o familie nu se discută, familia aia e moartă"

Menopauza: vârsta normală la care trebuie să apară. Iosif Niculescu: Este o boală dacă apare mai repede sau mai târziu de vârsta ASTA

Acum, fostul preot a dezvăluit motivul, după părerea sa, care duce la destrămarea familiilor. Potrivit lui, cauza principala este că oamenii nu mai petrec suficient timp împreună. 

Aflat pe o terasă din Sibiu și inspirat de bucuria unui grup de microbiști, Daniel Balaș a lansat un mesaj dur în meniul online. Daniel Balaș a criticat comportamentul bărbaților familiști care își găsesc câteva ore pe care să le petreacă la meciuri cu prietenii, în timp ce nu alocă același număr de ore pentru a sta cu familia, cu soția sau copiii.

Mai mult, Daniel Balaş este de părere că indisponibilitatea părinţilor vizavi de nevoile copilului este principala cauză pentru care copiii o apucă pe căi greşite.

"Cum aveţi, mă, timp de astea? La un meci se stă vreo 3-4 ore. Până te duci, până te aşezi, până se termină meciul, până ajungi acasă se fac 5 ore… Dar dacă îţi cere fii-tu să stai 5 ore cu el într-un parc, e mult, e obositor. N-am timp, tată, am muncit toată săptămâna, lasă-mă şi pe mine să mă relaxez.

Cele două semne ale cancerului care apar dimineața, imediat ce te trezești. Medic: E unul dintre semnele cheie

Dacă îţi cere fata ta să-i spui o poveste seara, să stai de vorbă cu ea, nu ai timp nici măcar 5 minute.

Dacă te sună şi îţi spune o chestie, nu ai timp: hai că te sun eu, tată, mai încolo.

Sau dacă te sună nevasta: Hai că vreau să stai azi cu mine 5 ore să vorbim, să depănăm amintiri. N-avem timp.

O ceartă în familie durează şi trei-patru zile, o dragoste în pat, trei-patru minute.

De ce de cele rele avem timp şi de cele bune nu ne interesează? Dacă nu puneţi atenţia voastră în familie şi-n viaţa copiilor, mai târziu să nu mai alergaţi pe la popi şi pe la psihologi că mi se droghează copilul, că a plecat în afară la muncă necinstită. Păi, da, că tu urlai pe stadion în loc să vorbeşti deschis cu ea.

Tu urli la ei când sunt mici, le dai după ceafă, în loc să le explici cu frumosul: Am şi eu, tată, nevoie de linişte. / Trebuie să ne grăbim, că, uite, ajung acolo şi după aia rămânem amândoi şi ne relaxăm", a fost mesajul transmis de fostul preot Daniel Balaş în mediul online.

"Familia rămâne lângă voi şi la durere, şi la necaz. Prietenii se bucură când ai bani"

Angiografia, tehnica ce pune diagnosticul de cancer fără biopsie. Radu Deac: Nu mai e nevoie de biopsie! Descoperă imediat tumorile maligne

"Nu ştim să discutăm şi dacă într-o familie nu se discută, familia aia e moartă.

Mulţi bărbaţi n-au treabă cu timpul pentru familia lor, nu-i interesează.

Am văzut extrem de multe mame singure care se descurcă cu copiii, cu casa, cu viaţa lor şi sunt extrem de liniştite şi fericite şi am văzut destui bărbaţi singuri boschetari.

O femeie se descurcă cu doi-trei copiii singură, cu un salariu. Un bărbat nu se descurcă nici dacă rămâne singur cu toţi banii din lume. Tot boschetar ajunge.

Familia rămâne lângă voi şi la durere, şi la necaz, şi în boală, şi în suferinţă, şi în fericire. E singura care vă dă impulsul să mergeţi mai departe.

Prietenii se bucură când ai bani, că poate le dai şi lor sau poate le faci o cinste. Se necăjesc când eşti în necaz că poate au un interes şi de-acolo. Lumea din afară joacă teatru", a conchis Daniel Balaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel