De ce e greșit să ai oglindă rotundă în casă. Explicația specialistului Feng Shui Laura Oprea

DCMedical Team |
Data publicării:
Baie pe nuanțe de albastru închis  FOTO: pixabay
Baie pe nuanțe de albastru închis FOTO: pixabay

Specialistul Feng Shui Laura Oprea a explicat cum și unde ar fi bine să avem oglinda în casă.

Specialistul Feng Shui Laura Oprea spune că, deși e la ”modă”, oglinda rotundă sau dreptunghiulară, în casă ar fi bine să avem o oglindă cu ramă.

”Am văzut că este la "modă" să avem în casa oglinzi fie rotunde, fie dreptunghiulare, sau pătrate fără ramă, ceea ce este foarte GREȘIT. (...) Știți ce aduce oglinda rotundă fără margini în baie? FRICA!!!! Mai mult de atât, frica de tăieturi și activează fricile de tăiere din trecut adică din alte vieți (pentru toți cei care privesc în acea oglindă, inclusiv copiii sau musafirii), iar forma este și ea incorectă. Indiferent de formă sau unde alegem să amplasam oglinda în casă, cel mai important lucru care trebuie reținut este că trebuie să aibă RAMĂ!!!”, scrie Laura Oprea, pe Facebook.

Potrivit acesteia, în anul acesta ar fi bine să purtăm portofel de culoare roșie.

”Este un an al inovațiilor, al strategiilor clare, un an în care trebuie să echilibrăm timpul acordat muncii cu timpul de odihnă! Anul ne recomandă să fim activi, să muncim, lenea și letargia și minciuna vor fi taxate. Să învățam să trăim fără frici, frustrări, încăpățânare, certuri, temeri! Trebuie să acordăm mai multă atenție corpului, nouă înșine, să ne ascultăm vocea interioară. Reușitele vin doar pe baza motivației personale, să fim: sinceri, generoși, caritabili, să muncim doar cinstit, să nu acceptăm minciuna, fără să facem compromisuri nefavorabile, să fim corecți”, adaugă specialistul Feng Shui, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel