Doi angajați ai unui ziar local din Maramureș, pozitivi la COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Teste PCR
Teste PCR

Doi angajați ai unui ziar local din Baia Mare au fost testați pozitiv la COVID-19. Cele două persoane sunt asimptomatice și sunt sub tratament medical.

Două persoane, angajate ale unui ziar local din Baia Mare, sunt infectate cu COVID-19. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a conformat informația. „Cele două persoane sunt asimptomatice au fost externate din spital și sunt sub tratament medical. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la dezinfecția sediului instituției.

De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția personalului angajat. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la testarea celorlalți angajați și rezultatul probelor de laborator sunt negative. Angajații care nu au intrat în contact cu cele două persoane confirmate își desfășoară activitatea la sediu, iar persoanele carantinate la domiciliu sau în locația declarată lucrează de la distanță”, arată CJSU Maramureș.
 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel