Doi tineri din Giurgiu, răniți într-un accident în care a fost implicat un autobuz

Adisa Codruț |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Doi tineri din Giurgiu au fost răniți în urma unui accident rutier în care a fost implicat și un autobuz cu 20 de oameni.

Tineri, Giurgiu. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 23 de ani, şi o tânără în vârstă de 22 de ani, pasageră în autoturism, au fost răniţi într-un accident produs pe DJ 411, în apropierea localităţii giurgiuvene Bulbucata, în care a mai fost implicat şi un autobuz în care se aflau 20 de persoane.

"O autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Giurgiu şi o ambulanţă a SAJ Giurgiu au intervenit pe DJ 411, în apropierea localităţii Bulbucata, în urma unui accident rutier produs între un autobuz în care se aflau 20 de persoane şi un autoturism. În urma accidentului, şoferul autoturismului, un bărbat de 23 de ani şi o pasageră din acesta, o tânără de 22 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, tânăra fiind transportată cu echipajul SMURD la Spitalul Universitar Bucureşti, acuzând dureri la membrul superior drept, iar şoferul la Spital Judeţean de Urgenţă Giurgiu", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că niciunul dintrei cei 20 de pasageri din autobuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel