DOLIU în MEDICINĂ! Prof dr Eugeniu Ilicea s-a stins din viață

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Lumânare aprinsă
Lumânare aprinsă

Prof dr Eugeniu Ilicea, membru fondator și vicepreședinte al Societăţii Academice de Medicină de Familie din România, s-a stins din viață. 

Prof dr Eugeniu Ilicea  era cadru didactic la Facultatea de Medicină din Constanța, iar comunitatea universitară regretă dispariția sa. 

„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Eugeniu Ilicea, cadru didactic titular în cadrul Facultății de Medicină, timp de 15 ani, începând din 1996, și profesor asociat până în anul 2018.

Domnul profesor Ilicea a fost membru fondator și vicepreședinte al Societății Academice de Medicină de Familie din România, numele său reprezentând, astăzi, un reper în înființarea și dezvoltarea specialității de Medicină de Familie din țara noastră.

Pentru aportul deosebit adus evoluției acestei discipline, pentru numeroasele articole, studii și publicații ce au vizat-o, pentru generații de studenți și rezidenți, cărora le-a călăuzit pașii cu pasiune și determinare, în cei 22 de ani de activitate în cadrul UOC, domnul profesor Ilicea va rămâne în amintirea noastră ca un mentor dedicat, un bun coleg și dascăl.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, se arată într-un mesaj transmis de comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel