Doliu la Ambulanță. Asistent din Roșiorii de Vede, răpus de COVID

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Doliu
Doliu

Un asistent medical coordonator din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a murit răpus de infecția COVID-19.

Alin Gabriel Olteanu, asistent medical coordonator la Ambulanță în Roșiorii de Vede, a murit răpus de infecția COVID-19.

”Ambulanța e în lacrimi, portocaliul hainelor noastre se schimbă în negru, sirenele vor suna, nu pentru salvare, vor suna pentru pierderea colegului nostru bun, Alin Gabriel Olteanu. Alin, ne-am rugat pentru tine, am implorat Cerul să te lase printre noi, dar nenorocitul ăsta de virus și-a arătat încă odată forță perfida și ți-a oprit respirația pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească, înger portocaliu!”, nota pe Facebook Marinela Tănase, o asistentă medicală pe Ambulanță din Zimnicea.

Miercuri, 4 noiembrie, de la ora 13.00, va fi condus pe ultimul drum, se arată într-o informare a unui sindicat din sănătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel