Dr Alexandru Rafila, CRITICI la adresa ministrului Sănătății: Am văzut doar scuze și menționări legate de greaua moștenire

Adisa Codruț / 08 feb 2021 / 20:15

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, aduce critici la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Dr Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, vine doar cu scuze, nu cu soluții. ”Există un grup de lucru la nivelul PSD care lucrează la un astfel de material, rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare acest lucru se va concretiza prin depunerea unei moțiuni simple. În mod evident, acțiunile și mai ales inacțiunile Ministerului Sănătății și ministrului Sănătății în ultima perioadă probabil că justifică un astfel de demers politic.

Modalitatea de testare, lipsa de acțiune și de asumare în ceea ce privește spitalele și secțiile ATI și riscurile pentru pacienți, modul de gestionare a redeschiderii școlilor, care n-a fost în concordanță cu Ministerul Educației, și, mai mult, lipsa de soluții, pentru că nu am văzut soluții, am văzut doar scuze și menționări legate de o anumită grea moștenire în aceste săptămâni care au urmat numirii în funcție a domnului ministru Voiculescu”, a afirmat Alexandru Rafila, potrivit Antena 3.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy