Economistul Câciu: ANUL când își va reveni economia României după nebunia din pandemie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Economie
Economie

Economistul Adrian Câciu a preconizat când își va reveni economia României și care au fost factorii care au determinat o prăbușire, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

„Închiderea economiei din România ne costă ca, în 2022, să avem aceeași valoare a PIB-ului ca în 2019. Această criză ne-a întors cu 3 ani de zile: două luni de închidere a economiei și restul de luni în care măsurile nu au fost unele stimulatoare. La acestea adaug șocul extern, pentru că am recesiunea europeană”, a explicat economistul.

„Acum, în context de criză, Banca Centrală Europeană și Comisia Europeană nedând bani direct către state, datoria...” Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel