Endoscopii digestive la cele mai înalte standarde de excelență. SANADOR inaugurează astăzi Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

SANADOR inaugurează astăzi Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca. Acesta furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelență. Centrul funcționează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu și de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

18 septembrie 2023, București. SANADOR inaugurează astăzi Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca. Acesta furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelență. Centrul funcționează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu și de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

Acesta furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelență. Centrul funcționează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu și de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

„Am înființat Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca din dorința de a extinde serviciile medicale deja disponibile la Spitalul Clinic SANADOR, pentru a facilita accesul la proceduri avansate de endoscopie digestivă la standardele de excelență SANADOR, cu ajutorul celor mai moderne tehnologii și echipamente.

Continuăm, astfel, să oferim pacienților din România servicii medicale deosebit de performante, în condiții avansate de siguranță și confort, cu ajutorul unei echipe medicale de mare prestigiu și cu foarte multă experiență”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.

Activitate medicală la un nivel occidental

Activitatea Centrului de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca este coordonată de Prof. Dr. Gabriel Constantinescu, specialist de excepție în domeniul procedurilor avansate de endoscopie intervențională, cu o experiență ce numără zeci de mii de astfel de proceduri.

„Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca este un centru de mare anvergură, cu dotări de excepție.

Aparatura de foarte înalt nivel ne ajută să realizăm diagnostice de mare precizie pentru afecțiunile digestive. Detaliile aproape microscopice pe care le putem observa cu aceste echipamente ne permit diagnostice de mare finețe.

Toate procedurile se efectuează sub anestezia asigurată de medici ATI și este foarte importantă și siguranța în care se realizează recuperarea post-anestezică.

Centrul dispune de un departament ATI foarte modern, pentru supravegherea pacienților după proceduri. Practic, Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca își desfășoară activitatea la un nivel occidental de vârf”, a declarat Prof. Dr. Gabriel Constantinescu, medic primar gastroenterologie și medicină internă, coordonatorul Centrului de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca.

Echipamente și tehnologii de ultimă generație

Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca este dotat cu echipamente de ultimă generație la nivel internațional. Fiecare sală de proceduri endoscopice dispune de câte un turn de endoscopie 3D 4K Olympus X1, dotat cu toate tipurile de sonde, inclusiv pentru ecoendoscopie, și cu tehnologiile necesare pentru obținerea celor mai bune rezultate:

TXI* – pentru îmbunătățirea vizibilității posibilelor leziuni prin îmbunătățirea calității imaginii endoscopice;

ENDO-AID CADe – o aplicație software care utilizează inteligența artificială pentru a sugera prezența unor potențiali polipi colonici, a adenoamelor sau a unor tumori maligne;

NBI – o tehnologie optică avansată, care permite realizarea cu acuratețe a diagnosticului optic pentru toate afecțiunile importante ale tractului gastrointestinal;

RDI – un sistem ce permite creșterea considerabilă a vizibilității vaselor de sânge din profinzimea mucoasei și a surselor de sângerare;

EDOF – o facilitate care permite observația endoscopică precisă printr-un focus larg și prin puterea de afișare a oricărui detaliu.

Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca dispune și de un sistem Olympus inovator, complet automatizat, de sterilizare, uscare și păstrare a sondelor de endoscopie, pentru ca fiecare procedură să fie pe deplin sigură pentru pacienți.

Pe lângă o gamă extinsă de proceduri avansate de endoscopie digestivă diagnostică și terapeutică, Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca asigură și servicii medicale complementare pentru diagnosticul în gastroenterologie, cum sunt manometria esofagiană și pH-metria cu impedanță.

Pentru confortul deplin al pacienților, toate procedurile endoscopice se realizează cu anestezia asigurată de medici ATI. Centrul, care își desfășoară activitatea în regim de spital de zi și de ambulatoriu, dispune de un departament ATI, dotat cu toate echipamentele necesare, și de mai multe rezerve.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deținând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de înaltă performanță, situate în București.

Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având și compartiment de primiri urgențe adulți și copii, 21 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel