Cum trebuie să porți o bluză care nu are eticheta la spate, ci pe lateral. Probabil ai purtat-o invers până acum

Eticheta haine - Foto: Freepik @Vectonauta @milano83 @user5027847 @kwangmoop
Eticheta haine - Foto: Freepik @Vectonauta @milano83 @user5027847 @kwangmoop

Cum trebuie să porți o haină care nu are etichetă pe spate, ci pe lateral. Detaliul pe care nu l-ai știut. Sigur ai purtat greșit până acum o bluză sau un pulover.

Purtarea unei bluze sau a unui pulover care are eticheta plasată lateral, spre deosebire de cea tradițională din zona gâtului, poate părea neobișnuită la început, dar este destul de simplă odată ce afli această informație pe care ți-am scris-o în acest articol.

Purtarea hainelor cu etichetă laterală, cum ar fi bluze, pulovere și chiar pantaloni de foarte multe ori, poate crea uneori confuzie în determinarea părții din față și a celei din spate. Aceste etichete, situate în interiorul hainei pe lateral, nu oferă întotdeauna un indiciu clar al orientării corecte a hainei. Ba chiar de multe ori ai impresia că eticheta este orientată spre spate. 

Ei bine, există o regulă care purtare a acestor haine cu eticheta pe lateral.

Care e tensiunea normală. De ce ai tensiune dimineața. Orele la care să nu îți iei niciodată tensiunea. Dr. Rodica Niculescu: E bine să vă luați tensiunea de 3 ori

Iată câteva sfaturi despre cum să porți aceste haine în mod corect. Pe ce parte trebuie să fie eticheta, stânga sau dreapta?

1. Identifică partea din față și din spate. Inspectează croiala și forma hainei

Primul pas este să determini care este partea din față și care este cea din spate a hainei. De obicei, eticheta laterală este plasată pe partea stângă sau dreaptă a hainei, aproape de cusătura laterală. Dacă bluza sau puloverul are un design specific pe partea din față sau spate, acesta te va ajuta să orientezi corect haina.

Fiecare haină, obiect vestimentar, are particularități de design care te pot ajuta să identifici fața și spatele. La bluze și pulovere, caută indicii precum decolteul, cusăturile umerilor sau formarea mânecilor. La pantaloni, buzunarele și fermoarul sunt indicii clare.

Postul Crăciunului. Doru Negru: Ceea ce facem noi nu este post, e bătaie de joc. Post înseamnă să nu mănânci de dulce, nu să dublezi pâinea dacă nu mănânci carne

2. Verifică alinierea etichetei

Asigură-te că eticheta nu este plasată într-un mod care ar putea indica direct fața sau spatele bluzei sau puloverului.

3. Caută alte etichete sau imprimeuri

Uneori, hainele pot avea etichete suplimentare sau imprimeuri interioare care să te ajute să identifici fața și spatele. De exemplu, bluzele pot avea o etichetă suplimentară în zona gâtului sau un imprimeu discret în interior.

4. Experimentează prin purtare

Dacă haina pare simetrică și nu există indicii clare, încearcă să o porți în ambele moduri. Unele haine sunt concepute să fie purtate ambele feluri, oferind un stil versatil.

5. Cere opinii

Dacă încă nu ești sigur, cere părerea cuiva. Uneori, un al doilea punct de vedere poate clarifica modul corect de purtare a hainei.

Dacă ai urmat toate aceste sfaturi și tot nu ai descoperit care este fața și care este spatele unui obiect vestimentar, atunci hai să-ți spunem. Eticheta trebuie să fie mereu pe partea stângă.

Poate e surprinzător și posibil să-ți dai seama că ai purtat și tu greșit o bluză sau un pulover până acum, dar orientarea unei bluze cu eticheta în lateral este de obicei determinată de designul și croiala hainei, mai degrabă decât de poziția etichetei însăși. Așa că este important să te concentrezi pe modul în care haina se potrivește și se simte atunci când este purtată, pentru a te asigura că ai ales orientarea corectă.

Prin urmare, când te confrunți cu dilema orientării corecte a unei haine cu etichetă laterală, folosește aceste sfaturi pentru a face alegerea potrivită. Cu puțină atenție și creativitate, vei putea să te bucuri de haina ta indiferent de modul în care a fost etichetată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel