Eveniment științific - Congres SRATI, 45 de ani de existență

Medici
Medici

Congresul SRATI 2019 se desfășoară în aceste zile la Sinaia. Este cel mai mare eveniment de natură științifică, dedicat specialiștilor ATI.

Congresul Naional al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) 2019 se desfășoară la Sinaia, în perioada 8-12 mai. Evenimentul, cel mai mare de natură științifică, este dedicată specialiștilor ATI și sunt așteptați peste 1.700 de participanți.

Timp de 5 zile, în paralel în 7 săli de conferințe, se desfășoară un regal științific care implică 170 de speakeri din 23 țări, în sesiuni de conferințe și sesiuni tematice, sesiuni de comunicări orale, sesiuni de e-postere, cursuri și workshop-uri.

În acest an, Congresul SRATI a fost creditat cu 33 de puncte EMC – Educație Medicală Continuă - de către European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®).

Evenimentul, organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) - una dintre cele mai dinamice și puternice societăți medicale din România – marchează, anul acesta, aniversarea a 45 de ani de existență.

„Sărbătorim o istorie de 45 de ani de Congres SRATI, o perioadă în care specialitatea noastră s-a dezvoltat enorm și în care istoria Societății SRATI se suprapune peste istoria medicinii românești. Suntem mândri că facem parte dintr-o specialitate care a făcut posibilă dezvoltarea medicinii moderne și care a beneficiat de mentori precum regretatul Profesor George Litarczek, părintele ATI-ului în România”, a declarat prof. dr. Bubenek, președinte Congres SRATI și președinte Societatea SRATI. 

„Împreună, la acest moment aniversar, vrem să atingem unul dintre obiectivele noastre cele mai vechi: recunoașterea și acordarea respectului cuvenit Școlii românești de ATI”, a declarat prof. dr. Dorel Săndesc, vicepreședinte Societatea SRATI. 

Pe lângă Congresul SRATI 2019 se mai desfășoară evenimentele devenite tradiționale: Al 13-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 11-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 18-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă și Al 6-lea Simpozion România „Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova și este însoțit de o expoziție medicală specializată, unde companiile vor prezenta cele mai recente inovații din domeniu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt50
YesMy - smt4.1.0