Federația SANITAS continuă protestele. Ce ministere vor picheta sindicaliștii

Adisa Codruț / 11 feb 2021 / 19:42
Sindicaliștii de la SANITAS, în fața Guvernului. Imagine de arhivă  Foto: Facebook
Sindicaliștii de la SANITAS, în fața Guvernului. Imagine de arhivă Foto: Facebook

Sindicaliștii din Sănătate continuă protestele mâine, 12 februarie, la ora 14.30 în fața Ministerului Sănătății și la 15.30 în fața Ministerului Muncii.

Federația Sanitas va protesta și mâine, 12 februarie, în fața Ministerului Sănătății de la ora 14.30 și în fața Ministerului Muncii de la ora 15.30.

”Federația SANITAS a pichetat astăzi Guvernul României. În timp ce guvernanții se codesc încă de luni, 8 februarie a.c., să pună proiectul de buget în dezbatere publică, membri de sindicat SANITAS își manifestă nemulțumirea în stradă! Nemulțumirile sunt legate în principal de efectele O.U.G. 226/2020 și anume prorogarea creșterilor salariale prevăzute de Legea 153/2017 pentru angajații cu cele mai mici venituri din sănătate!

Protestăm de asemenea pentru neacordarea stimulentului de risc angajaților din Asistența Socială care au fost carantinați la locul de muncă, de mai bine de un an! Protestăm pentru toate nedreptățile la care salariații din sănătate și asistență socială sunt supuși, pentru toate inechitățile pe care fiecare guvern le proliferează sau chiar le adâncesc!”, notează sindicaliștii pe Facebook.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy