Fiul lui Dragoș Bucur, operat de urgență. Dana Nălbaru, în LACRIMI: Am așteptat diagnosticul în mașină. Nu ai timp să te pregătești pentru NIMIC

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Fiul lui Dragoș Bucur, operat de urgență - Foto: Youtube
Fiul lui Dragoș Bucur, operat de urgență - Foto: Youtube

Fiul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru a fost operat de urgență. Ce au spus cele două vedete despre momentele prin care au trecut.

Kadri, fiul actorului Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru a fost operat de urgență, iar intervenția chirurgicală a fost una complicată, potrivit celor doi.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt foarte discreți când vine vorba despre familie și nu-i expun pe cei trei copii în lumina reflectoarelor.

De data aceasta, însă, cei doi au decis să facă public un eveniment mai puțin fericit din viața lor, acela în care, în urmă cu doar câteva săptămâni. Kadri, băiețelul lor, a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală majoră.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au decis să vorbească despre acest moment dificil pentru a veni în sprijinul familiilor care trec prin situații similare.

Vlad Ciurea: Noi provocam CANCERUL, este dovedit! Ce duce la acest lucru "GROAZNIC"

Dana Nălbaru, declarații cu lacrimi în ochi: "Am așteptat diagnosticul în mașină"

 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au povestit spaima prin care au trecut când au ajuns cu fiul lor la spital și au aflat că trebuie să fie operat de urgență. Și în plus, din cauza pandemiei de COVID-19 și ale restricțiilor care erau încă în vigoare, doar unul dintre părinți a putut intra cu micuțul în spital.

Cele 3 verdețuri minune. Ciurea: Schimbă sângele! Eu le spun patrimoniul VERDE

Dana Nălbaru a fost nevoită să aștepte diagnosticul fiul ei, în mașină.

"În urmă cu o lună și jumătate Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care nu am știut încotro să mă duc. În momentul acela am fost complet pierdută. Nu am putut intra amândoi. A trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină"

"Am ajuns în spital și am aflat dimineața, pe la ora 05:00 că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu ai timp să te pregătești pentru nimic. Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și odată intrat în spital, acolo rămâi", a completat Dragoș Bucur.

Cum știi că suferi de long-COVID și în cât TIMP apar simptomele. Trifan: Dacă în acest interval nu apar, AI SCĂPAT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel