Vlad Ciurea: Noi provocam CANCERUL, este dovedit! Ce duce la acest lucru "GROAZNIC"

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Vlad Ciurea Noi provocam CANCERUL - Foto: Youtube Mihai Morar
Vlad Ciurea Noi provocam CANCERUL - Foto: Youtube Mihai Morar

Medicul neurochirurg a vorbit despre moștenirea bolilor din familie și despre cum ne atragem singuri bolile.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", medicul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit, printre altele despre moștenirea genetică și despre cum ne atragem singuri bolile.

"Informația pe care o primim se răspândește în tot creierul și în tot corpul. Este dovedit, toți au spus că starea de bine, de optimism, creează anumite substanțe care evoluează spre bine sau spre rău.

Chiar un savant, prof. acad. dr. Leon Dănăilă a folosit și o frază în direcția aceasta: starea de negativism, de pesimism, duce la scăderea imunității organismului și duce la acel lucru groaznic de boli neurogenerative: Alzheimer, demență, Parkinson și la bolile neoplazice, adică cancere", a declarat medicul neurochirurg Vlad Ciurea. 

Cât de mult se moștenesc bolile din familie

Întrebat cât de mult de moștenesc bolile și cât de mult le pornim noi, le generăm noi prin experiențele noastre și modul cum primim informațiile și ce informații primim, Vlad Ciurea a spus: "noi avem 20.000 de gene, alții spun  mai multe, nu contează numărul, dar aceste gene acumulează ce am căpătat de-a lungul timpului. Aceste gene au în capacitatea lor ce boală doriți. Sunt marcate pe aceste gene. Deci dacă noi, în copilărie, am trăit într-un mediu curat din toate punctele de vedere, am primit de la părinții noștri, care au fost în zona respectivă cele mai bune elemente genetice.

Dacă din contră, am fost în zone conflictuale, de război, de restricții alimentare, de restricții de apă, de nesomn, am primit cu totul altă încărcătură genetică care sunt stocate la noi. Ne ducem în fața lumii cu aceste bagaje. Ne expune mediul înconjurător, poluarea, defrișările, schimbarea apei, a naturii, certurile, scandalurile, toate acestea ne apasă clapele negre.

Eu am o moștenire genetică foarte bună. Noi, în familie, n-am avut cancere, leucemii, boli de demență, Alzheimer, diabet. Nici în familia tatălui meu, nici a mamei. Dar sigur în genele mele, în această moștenire am această problemă, totul este să nu apăs pe ele". 

Vlad Ciurea, despre diagnosticul lui Vladimir Putin

 

Analiștii, specialiștii și ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

După ce psihiatrul Gabriel Diaconu, specializat în suicid, a vorbit despre Vladimir Putin și problemele pe care acesta le are în comportament, și medicul neurochirurg Vlad Ciurea a făcut declarații despre asta. 

Ce spune despre diagnosticul lui Vladimir Putin, vezi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel