Actorul Florin Zamfirescu, acuzații după moartea soacrei: „a murit pentru că au omorât-o!”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Florin Zamfirescu    Foto: captură video Antena 3
Florin Zamfirescu Foto: captură video Antena 3

Actorul Florin Zamfirescu aduce acuzații după moartea soacrei sale și spune că femeia a murit pentru că era bătrână și bolnavă, și nu din cauza Covid.

Actorul Florin Zamfirescu spune că soacra sa, care a murit în plină pandemie de COVID, a fost înmormântată conform procedurilor impuse, deși femeia ar fi murit pentru că era în vârstă şi bolnavă. În plus, femeia a fost luată de la azilul la care se afla şi dusă la spital, unde „a murit pentru că au omorât-o”, acuză actorul.
„A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit. 
A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.
Actorul se arată revoltat şi de faptul că, după ce s-a spus că suntem în pandemie, putem merge totuşi la vot.
„Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări.
Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi”, a spus, ironic, actorul.
În ce priveşte munca sa, Florin Zamfirescu afirmă că pandemia i-a distrus munca de şase luni.
„E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan. În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni”, s-a arătat, revoltat, actorul Florin Zamfirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel