Focar de COVID-19 la un spital privat din Iași. 15 angajați și pacienți infectați

Dana Lascu / 25 aug 2020 / 18:16
Persoane infectate
Persoane infectate

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași au anunțat că au descoperit un focar de COVID-19 la un spital privat specializat în îngrijiri paliative pentru persoanele cu Alzheimer și alte forme de demență.

DSP Iași face anchetă la Spitalul „Sf. Sava” din Iași, unitate medicală privată, unde a fost depistat un focar de infectări cu COVID-19 atât în rândul personalului medical, cât și al pacienților.

Deocamdată sunt 15 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 9 sunt pacienți și 6 sunt angajați. În unitatea medicală s-au luat deja măsuri de izolare și supraveghere permanentă a beneficiarilor de către personalul dedicat.

De asemenea, angajații infectați, care sunt pozitivi dar asimptomatici, dar și contacții lor direcți, au fost izolați la domiciliu.

Spitalul „Sf. Sava” este o unitate medicală privată specializată în îngrijiri paliative pentru persoanele cu Alzheimer și alte forme de demență. Unitatea medicală are și o bază de balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, precum și laborator de analize medicale.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy