Focar de COVID-19 la un spital privat din Iași. 15 angajați și pacienți infectați

Dana Lascu |
Data publicării:
Infecția COVID
Infecția COVID

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași au anunțat că au descoperit un focar de COVID-19 la un spital privat specializat în îngrijiri paliative pentru persoanele cu Alzheimer și alte forme de demență.

DSP Iași face anchetă la Spitalul „Sf. Sava” din Iași, unitate medicală privată, unde a fost depistat un focar de infectări cu COVID-19 atât în rândul personalului medical, cât și al pacienților.

Deocamdată sunt 15 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 9 sunt pacienți și 6 sunt angajați. În unitatea medicală s-au luat deja măsuri de izolare și supraveghere permanentă a beneficiarilor de către personalul dedicat.

De asemenea, angajații infectați, care sunt pozitivi dar asimptomatici, dar și contacții lor direcți, au fost izolați la domiciliu.

Spitalul „Sf. Sava” este o unitate medicală privată specializată în îngrijiri paliative pentru persoanele cu Alzheimer și alte forme de demență. Unitatea medicală are și o bază de balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, precum și laborator de analize medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel