GATA! E timpul pentru ceva diferit! ZODIA pe care nimeni nu o va mai recunoaște la final

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

Urmează un moment important pentru o zodie.

„Ne scuturăm! Luna Nouă s-a întâmplat pe Casa 10, a carierei. Mulți vei lupta să obțineți aprobare, bonusuri, laude, măriri de salariu. V-aș recomanda, dacă nu aveți o relație cu șefii, să începeți să o construiți. Puteți avea curaj să treceți peste niște temeri foarte puternice. Să nu vă fie teamă să luați decizii, chiar dacă sunt greșite. Deciziile greșite din această săptămână se vor corecta și uita repede. Fiți mai îndrăzneți!

Voi sunteți mai spirituali, credincioși, visători. Saturn și Jupiter în Vărsător intră în Casa 12. În prima parte, vă sprijină. Dar chiar și voi aveți nevoie de o vindecare profundă. Mai renunțați la oameni toxici, relații toxice, obiceiuri toxice, la vicii. Tot ce este toxic în viață voastră, inițial, va fi amplificat tocmai ca să ajungeți într-un punct critic, să ziceți că nu mai puteți, și să renunțați. Aveți nevoie să vă îngrijiți de stilul de viață, de cât munciți. Aveți nevoie de o vindecare profundă pe toate planurile de acum înainte”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel