Horoscop 1 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se lasă cuprinsă de mai multe frici

DCMedical Team |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC - Energie există, chef de viaţă există, dar s-ar putea ca astăzi, mâine şi poimâine să fii mai interiorizat, mai anxios. Din gesturi nu se vede asta, dar tu pe dinăuntrul tău s-ar putea să ai nişte mici întrebări.

TAUR - Aş folosi weekendul acesta pentru vindecare: somn, hrană sănătoasă, mişcare, stat la aer cât poţi. Dacă presupune cheltuirea banilor pentru asta, nu este nicio problemă, se vor găsi dacă îţi doreşti.

LEU - Dacă până acum aţi simţit că lucrurile decurg foarte uşor, acum parcă aveţi mai multe resurse interioare, mentale să treceţi la fapte. Citiți, uitaţi-vă la filme, la documentare. În mod bizar sau nu, cunoştinţele pe care le deprindeţi zilele acestea vă vor ajuta pe plan profesional.

FECIOARĂ - Vă cuprind mai multe frici. Aveţi impresia că aţi luat nişte decizii proaste. Descoperiţi că nu toţi oamenii sunt aşa cum v-aţi fi dorit. Începe o perioadă de "filtrare". Este o perioadă bună de a vă da seama de răni, de suferinţe, de ce nu mai e bun în viaţa voastră. 

Întreg horoscopul îl puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel