Horoscop 15 mai, Berbec, Rac, Fecioară, Balanță, Săgetător. Este o zi nemaipomenită! Luna și Marte te susțin

Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021. 

Berbec

S-ar putea să le promiți prietenilor multe și mărunte și să nu poți sau să nu vrei să te ții de cuvânt. Mai ales dacă este vorba de ieșit în oraș sau distractie.

Taur

Partenerul va crea multe schimbări în programul zilei, stabilit de ceva timp, unele chiar neanunțate. Acest lucru va duce la apariția unor cheltuieli.

Gemeni

Vei fi persoana care însuflețește atmosfera indiferent unde te-ai duce. Îi vei convinge pe cei din jur să te urmeze și să investească în propunerile tale.

Rac

Cu Luna și Marte în semnul tău, vei avea tendința să treci de la o stare la alta fără să îți dai seama. Mai ales de la blândețe la agresivitate. Vei fi acuzat că ai toane.

Leu

Nu are nimeni nimic cu tine. Ai tu impresia că apropiații te sabotează. Ai putea fi mai deschis față de prieteni atunci când ai totul felul de bănuieli.

Fecioară

Vrei să petreci mai mult timp cu partenerul și nu prea îți iese. Ori din cauza carierei, ori din cauza prietenilor care se demonstrează a fi destul de intruzivi.

Balanță

Apropiații te vor acuza că ești prea autoritar pentru o zi de sâmbătă și că iei lucrurile prea în serios. Dar ție îți va fi destul de greu să te relaxezi cu adevărat.

Scorpion

Ai vrea să stai pe acasă, dar ai vrea să te și plimbi. Aștepți să decidă partenerul și pentru tine. Preferi să nu îți asumi absolut nimic astăzi. Îți este teamă să superi pe cineva.

Săgetător

Este o zi nemaipomenită pentru treburile gospodărești. Dar ține cont de faptul că nu le poți face singur pe toate și că s-ar putea să ai nevoie de ajutor.

Citește continuarea pe DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel